kapat
25.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.sahibinden.com
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Bütün sevgililerimle evlenmek istedim


Yaz şarkılarının romantik kadını İzel bu sefer biraz daha arabesk bir albümle karşımızda...
Yeni albümü Bebek ile yine çocuk özlemini vurguluyor

İzel'in yeni albümü "Bebek" çıktığı gün bizim eve alındı. Çünkü erkek kardeşim tam bir İzel fanatiği... Odası, bilgisayarı, cüzdanı; her taraf İzel fotoğrafları kaynıyor. İzel 32 yaşında bizimki 18. Ama ne önemi var? Bu yüzden İzel ile hiç karşılaşmamamıza rağmen onu tanıyor gibiydim. Röportajda kızcağıza biraz 'gelinim' muamelesi yaptım. Enini, boyunu, kaşını gözünü bir görümce tavrıyla inceledim. Vallahi taş gibi!

Son albümü "Bebek" ise tam bir yavru. "Bebek" İzel için yeniden doğuşu simgeliyor. Hafif arabesk tınıların da yer aldığı albümü dinledikçe kulak alışıyor.

* Nasıl gidiyor?

Yoğun, daha doğrusu yoğundu. Çünkü artık talk show'lara gitmeme kararı aldım.

* Neden?

O programları sunan insanların bencillik yaptığına inanıyorum. Özellikle bant yayınlarda verilen sözlerde durulmuyor.

* Talk-show kızgınlığınız Hülya Avşar Show'dan mı kaynaklanıyor?

Evet. İki şarkı çekildi. Ben "Süreniz yetmeyebilir" dedim. Çünkü bir şarkı yayınlanacaksa "Bebek"i söylemem gerekiyordu. 'Hayır, iki' dediler. Tuttular diğer şarkıyı yayınladılar.

* Yalnızca silikon muhabbetini yayınladılar değil mi?

Evet ya! Ben bu silikonları iki sene önce "Bir Küçük Aşk" albümünden önce yaptırdım. O albümden çok benim silikonlarım konuşuldu. Ama artık yeter. Herkes yaptırıyor. Ben o programa daha önce gidişimde de bundan bahsedilmişti. Bir kere daha bahsedilmesini hiç anlayamıyorum. O günden sonra yemin ettim. Bir daha banttan yayınlanan programlara ve talk show'lara katılmayacağım.

* Yaz şarkıcısı mısınız?

Albümümün yazın çıkması benim çok işime geliyor. Çünkü ben yaz insanıyım. Yazın enerjim ve elektriğim çok daha iyi oluyor.

BEBEĞİMİZ OLDU
* "Kızımız Olacaktı"dan sonra bir de "Bebek" çıktı. 40 kere söylersen olurmuş mantığıyla mı yapılıyor bu şarkılar?

Kızımın olmasını çok istiyorum. 'Kızımız Olacaktı' şarkısının üzerinden beş yıl geçti, ortada ne kız var ne de evlilik. Bu sefer de "Bebek" diye albüm yaptık. Bakalım ne olacak? Ama bu albümde "Bebek" şarkısının ikinci bir anlamı daha var. Benim için yeniden doğuş anlamına geliyor. Bebekler, evlilik ve ilişkiler için kurtarıcıdır ya... Bu şarkı da benim için kurtarıcı oldu.

* Neden kurtarıcı?

Kırgın ve küskündüm. İş, arkadaşlıklar ve özel hayatımda üzüntüler yaşadığım bir dönemdi. Ben bu piyasaya oldum olası alışamadım zaten. 17 senedir bu piyasanın içindeyim, ama bir o kadar da dışındayım. Bu işi yapamayacağımı hissettiğim ve buralardan çekip gitmek istediğim dönemlerim çok oldu. Kabuğuma çekildim.

* Uzun süreli ilişkilerin kadınısınız değil mi?

Birçok kadın uzun süreli ilişkiler yaşamak ister. Ben de onlardan biriyim. Hiçbir zaman gönül eğlendirenlerden olmadım. Ben bütün birlikte olduğum insanlarla evlenmek istedim!

Bir gecede cildi 'beyazladı'
Cildiniz için bir tedavi uyguluyor musunuz?

Hayır. Bir dönem çok uğraştım. Gitmediğim doktor kalmadı. Şu anda çok kötü bir durumda değil. Bazen spotlar yüzünden olduğundan daha kötü görünüyor. O zaman çok üzülüyorum. Bir de artık herkes biliyor. Bir rahatsızlığım kalmadı. Bunun ameliyatları çok acı veren türden. Resmen cildi kazıyorlar. Ameliyat sonrasında bütün yüzün şişiyor. Öyle bir zahmete girmek istemiyorum.

Peki sorun neymiş?

Bende hiçbir sorun yok. Benim cildim bir gecede bu hale geldi. Hani Türk filmlerinde Fatma Girik'in saçları bir gecede beyazlar ya... Aynen öyle. 21 yaşındaydım, bir sabah uyandığımda yüzümü sivilce basmıştı.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır