kapat
06.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.sahibinden.com
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Okan-Emre İnter'e imza atmaya gitti
G.Saray'dan İtalya'nın İnter kulübüne transfer olan Okan Buruk ve Emre Belözoğlu dün Milano'ya gitti. Okan, Türkiye'den ayrıldığı için az da olsa buruk olduğunu ifade ederek, "Ancak sonuçta ideallerimizi gerçekleştirmek ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek için İtalya'ya gidiyoruz" dedi. Emre ise İtalya'da çok zorlu bir dönemin kendilerini beklediğini, ancak bu zorlukların kendilerini korkutmadığını ifade etti.

Toldo İnter'de
Hakan Şükür, Emre ve Okan'ın takımı İnter, kaleci açığını Fiorentina'dan Francesco Toldo'yu 55 milyar İtalyan liretine transfer ederek kapattı. Lacivert-siyahlılar Parma'dan Portekizli Conceicao'yu da renklerine bağladılar.

Mehmet kaldı
Efes Pilsen, satış listesine koyduğu basketbolculardan Mehmet Okur ve Ömer Onan ile anlaşma sağladı. Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun, NBA'in bu yılki draftında, Detroit Pistons tarafından ikinci turda 38. sırada seçilen Mehmet Okur'un, bir sezon daha Türkiye'de kalmak istediğini bildirdi.

Veron M.United'da
İtalyan takımı Lazio, Arjantinli orta saha oyuncusu Juan Veron'u, İngiltere'nin Manchester United takımına vermeyi kabul etti. İtalyan Haber Ajansı ANSA'nın haberine göre Lazio, bu transferden 34 milyon 760 bin dolar alacak.

Filede zorlu sınav
Voleybol Erkek Milli Takımı, bugün Bursa'da Dünya Şampiyonası Grup Elemeleri'ndeki ilk maçını Estonya ile oynayacak. Şükrü Çobanoğlu yönetimindeki milli takımımız 21.30'da Estonya ile fileye yükselirken, günün ilk maçında da 19.00'da Yunanistan ile Rusya mücadele edecek. Avrupa kıtasından 7 grupta, birinci olanlar ve en iyi averajlı 3 takım 28 Eylül-13 Ekim tarihlerinde Arjantin'de yapılacak Dünya Şampiyonası'na katılmaya hak kazanacak.

Aktaş yarı finalde
Avrupa Gençler Yüzme ve Atlama Şampiyonası, Malta'da devam ediyor. 100 metre kurbağalamada yüzücümüz Cenk Aktaş, 1:05.37'lik derecesiyle yeni Türkiye rekorunun sahibi oldu. Eski rekor 1:05.97'lik derecesiyle yine aynı sporcuya aitti. Aktaş, bu Türkiye rekoru derecesiyle 100 metre kurbağalamada yarı finale yükselmeyi başardı.

F.Bahçe bayrağı Everest'e dikiliyor
F.Bahçe'nin bayrağı dünyanın en yüksek dağı olan Everest'e dikiliyor. 'Yüksekteki kadınlar' dağcılık oluşumu mart ayında yapacağı tırmanışta sarı-lacivertli takımın bayrağını Everest'in zirvesine dikecek. Bu tırnanışın tüm masraflarını F.Bahçe üstlenecek. Türkiye'den Everest'e tırmanacak ilk kadın grubu olacak olan 'Yüksekteki kadınlar' projenin ilk adımı olarak Kırgızistan'ın Tien Shan Dağları'nda bulunan Khan Tengri ve Pobeda'ya çıkacak.

İbo Panathinaikos'ta
Milli basketbolcu İbrahim Kutluay Yunanistan'ın Panathinaikos takımıyla her konuda anlaştı. Atina Haber Ajansı'nın haberine göre 2 yıllığına yeşil-beyazlı takımla anlaşan İbrahim ilk yıl için 1 milyon 200 bin dolar alacak. Milli takım kampında olan İbrahim 1 gün izin alarak imza atmak için bugün Atina'ya gidecek.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır