kapat
06.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.sahibinden.com
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Lucescu'dan tam not


G.Saray Teknik Direktörü, "Grasshoppers karşısında tempolu, kaliteli bir futbol oynadık. Futbolcularımın idmanlardaki hırsını sahada da görmek güzeldi" dedi
İsviçre kampında oynadığı ilk hazırlık karşılaşmasında, Grasshoppers karşısında yeni kadrosu ve sistemiyle 3-1'lik galibiyete ulaşan G.Saray, teknik direktör Lucescu'nun yüzünü güldürdü.

Romen teknik adam, maçla ilgili olarak SABAH'a yaptığı yorumda şunları söyledi: "Bir haftalık ağır idmanlar sonrasında 90 dakika tempolu ve kaliteli bir futbol oynadık. Futbolcularım çok istekliydi. Çalışmaların başladığı günden beri düşündüklerim ve gördüklerimin yanlış değilmiş. Bu beni çok mutlu etti. İlerisi için iyi sinyaller veriyoruz ama yine de almamız gereken daha çok yol var".

Vittorio siftah yaptı
Sarı-kırmızılılar, Grasshoppers maçının ardından dün sabah ağır bir idman yaptılar. Halterin ardından, yarım saatlik krosta futbolcular oldukça zorlandılar. Teknik direktör Lucescu krosun ardından futbolcularını kaldıkları otelin havuzuna götürdü. Yeni transfer Vittorio da takımla ilk idmanına çıktı.

G.Saray, bugün mini futbol turnuvasına katılıyor. 20.30'da başlayacak ve 45'er dakikadan oynanacak maçlarda G.Saray'ın rakipleri Birleşik Arap Emirlikleri ve Slothurn. Turnuva sona erince sarı-kırmızılı kafile kamp için Lozan'a geçecek.

ŞAFAK KAYARLAR


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır