kapat
06.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.sahibinden.com
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Jardel kazığı


Golcü futbolcu için 2 Alman kulübü, B.Leverkusen ve Hamburg kapıştı. Menajer Luis Viena da, "500 bin $ isterim" diye ortaya çıktı. Perez&Vittorio'nun durumları belirsiz
G.Saray'da Jardel şoku. 10 milyon dolar + Perez + Vittorio karşılığında Fransa'nın Marsilya Kulübü'ne satılan Brezilyalı futbolcu, sarı-kırmızılı yönetime rest çekti: "Bana 2.5 milyon $ ödemezseniz, Marsilya'ya gitmem".

Jardel'in yanısıra, menajeri Luis Viena da, G.Saray'dan transfer için para isteyerek, "Marsilya'dan alacağınız bonservis ücretinden 500 bin $ isterim. Yoksa bu transfer olmaz" diyerek, yönetime ikinci şoku yaşattı. Jardel ve menajerinin bu çıkışının ardından G.Saray için bir tehlike daha belirdi: Marsilya'dan kiralanan Perez ve Kolombiyalı Vittorio'nun geri dönme ihtimali.

Sergen-Ender tamam
Jardel'in önce kabul ettiği transferden, vazgeçme eğilimine girmesinin arkasında kendisine talip olan Alman kulüpleri Bayern Leverkusen ve Hamburg'un yattığı iddia ediliyor. Galatasaray ve Marsilyalı yöneticiler bugün Paris'te Jardel ve avukatlarıyla biraraya gelerek sorunu çözmeye çalışacak. Lucescu ise gelişmeler karşısında sadece, "Perez'i ve Vittorio'yu geri göndermemiz söz konusu olamaz. Çünkü biz onları kiraladık" demekle yetindi. İkinci Başkan Mehmet Cansun ise, Harbiye'deki ofisinde görüştüğü Sergen ile Ender'in bugün sarı-kırmızılı kulüple sözleşme imzalayacaklarını açıkladı. Sergen, "Sonunda bitti çok mutluyum" dedi.

GÖKMEN ÖZDEMİR


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır