kapat
06.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.sahibinden.com
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Hatır için düşünecek


Evliliğiyle ilgili ilk kez konuşan Hülya Avşar, üzgündü: Prensipte ayrılık kararı aldık ama araya hatırı sayılır kişiler girdi. İki gün düşüneceğiz
Eşi Kaya Çilingiroğlu'nun manken Ayşe Hatun Önal ile aynı uçakla Fransa'nın Nice kentine gidip, gelmesi basına yansıyınca boşanma davası için mahkemeye başvuruda bulunan ve evine kapanan Hülya Avşar, dün ilk kez ortaya çıktı. Sanatçı, araya giren hatırlı kişiler için 2 gün daha düşünerek son kararını açıklayacağını söyledi.

Araya giren hatırlı kişinin ise şu an hasta olan kayınpederi Prof. Kaya Çilingiroğlu olduğu öğrenildi. Boşanma kararında iddia edildiği gibi manken Ayşe Hatun Önal'ın etkili olmadığını belirten Avşar, "Aynı uçakta olmaları tesadüf, bir genç kızın hayatıyla oynanmalı" diyerek Önal'a sahip çıktı.

SORU SORMAK YASAK
Dün, Hülya Avşar Show'un çekimleri için Tarabya'daki evinden İkitelli'deki TEM Stüdyoları'na giden Avşar, basın mensupları ile karşılaşmamak için gazete ve televizyonlara çekimlerin iptal edildiği haberini fakslattı.

Habere inanmayan basın mensupları stüdyoya gittiğinde Avşar'ın, Nilüfer ve Harun Erdenay'ı konuk ettiği çekimin yapıldığını öğrendi. Ancak Hülya Avşar, çekim yapılan mekana hiçbir basın mensubunun alınmamasını istedi. Çekimlerin tamamlanmasının ardından da basın mensuplarının soru sormaması şartıyla kısa bir açıklama yapmaya karar verdi.

PRENSİPTE AYRILDIK
Göğüs ve sırt dekolteli, kırmızı renkli mini elbisesi, makyajı ve saçı ile her zamanki gibi formunda görünüyordu Hülya Avşar; ancak durgun olması dikkatli gözlerden kaçmadı. Avşar, şunları söyledi:

"İki gün sonra son kararımızı açıklayacağız. Sonuçta bir aile dağılıyor ve ortada bir çocuk var. Ekonomik özgürlüğümden dolayı hemen 'hadi eyvallah' diyecek değilim. Ben bir Türk kadınıyım. Hülya Avşar olmam bunu değiştirmez. Aslında bu açıklama için birkaç gün daha bekleyecektim ama kapının önünde bekleyen basın mensuplarından sıkıldım. Prensipte ayrılık kararı aldık. Ama bunun gazetelerde çıkan haberlerle ilgisi yok. Kimsenin günahını almak istemem. Araya büyüklerimiz girdi, kıramayacağım insanlardı. Kaya ile iki gün görüşme kararını bu yüzden aldım. Birbirimize bu şansı tanıyacağız."

ÖNAL SUÇSUZ
Gazetelerde çıkan 'aldatma' haberlerine inanmadığını ama eşi Kaya Çilingiroğlu'nun buna sebep vermesine kızdığını söyleyen Avşar, "Bir genç kızın hayatıyla oynandığını düşünüyorum. Ben de biriyle aynı uçakta yer alabilirim" diyerek açıklamasını sürdürdü:

"Benim tarafımdan mahkemeye başvuru oldu ama avukatıma vekalet vermem gerekiyor. Ruh halim işlerimi aksatmaz, ben profesyonelim. Bu gibi durumlarda kadının kendini aciz hissetmesi son derece yanlış. Ben de isterdim evliliğim sürsün ama olmadı. Gerçi henüz kesin bir kararım yok. Şu anda Kaya ile aynı evde yaşıyoruz. İki gün içinde açıklama yapacağız."

ZEHRA SORUN OLMAZ
Kendisine yöneltilen kızları Zehra'nın velayeti ile ilgili bir soruya "Bu Kaya ile aramızda sorun olmaz. Onda da kalabilir, bende de. Ama bunu konuşmadık" cevabını veren Avşar, daha sonra başka soru sorulmasına fırsat tanımadan "Tamam arkadaşlar, bu kadar" deyip, apar topar kulisteki odasına gitti. Hızla üstünü değiştiren Hülya Avşar, menajeri Uğur Sandal ile birlikte TEM Stüdyoları'ndan ayrıldı.

ÇİLİNGİROĞLU DA YALNIZ KALPLER KULÜBÜNE KATILDI
Boşanmanın eşiğine gelen Çilingiroğlu, bu konuda deneyimli arkadaşları Ural ve Kutluay ile efkar dağıttı

Kaderleri onları farklı zamanlarda aynı akıbete sürükledi. Kaya Çilingiroğlu, İbrahim Kutluay ve Hakan Ural, önceki gece Laila'da biraraya gelip, birbirlerini teselli etti. Ayşe Hatun Önal ile yaptığı Nice yolculuğu yüzünden Hülya Avşar ile boşanmanın eşiğine gelen Çilingiroğlu; Sibel Can ile yıllarca evli kalan Hakan Ural ve Demet Akalın ile evlilik arifesinden dönen İbrahim Kutluay dün biraradaydı.

AŞKZEDELER EFKåRLI
Uzun bir zaman önce Sibel Can ile boşanan Ural, bu alanda henüz acemi olan Kaya Çilingiroğlu ve İbrahim Kutluay'ı teselli etmeye çalıştı. Ancak ne yaptıysa arkadaşlarının yüzünü güldürmeyi başaramadı. Gece biterken Çilingiroğlu ve Kutluay'ın suratı asıktı.

Özay ORAL-Bülent İPEK


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır