kapat
06.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.sahibinden.com
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Oğlak'taki Ay enerjinizi kariyeriniz üzerinde yoğunlaştırdığınıza dikkat çekiyor. Bugün rekabetçi yapınızla ön plana çıkmak isteyebilir ve yeni iş girişimleri için cesaretli olabilirsiniz. Aşkta tavırlarınızın istikrarlılığı sevdiğinizi etkiliyor.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün mesleki konularda yapıcı bir tutum izlemeli ve duygularınızı geri planda bırakmalısınız. Çalışmalarınızı hızlandırmak zorunda kalmanız sizi strese sokabilir. Karamsarlıktan enerjinizi yaratıcı konulara yönlendirerek kurtulmanız mümkün.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
İşteki başarılarınız devam ederken, parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Evlilik ve ortaklığa da gereken önemi göstermelisiniz. Sağlığınız için enerjinizi olumlu yönlendirebileceğiniz bir gündesiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Oğlak'taki Ay özen göstermeniz gereken konuların başında ikili ilişkilerinizin geldiğini vurguluyor. Eşinizle olan ilişkinizde romantizmde belirgin bir artış yaşayabilir ve ortak paydayı yakalamanın mutluluğuna kavuşabilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bugün sizin için yepyeni konular sözkonusu. İş konusunda sürpriz gelişmeler meydana gelebilir. Oğlak'taki Ay, aşk konularında fazla duygusal davranabileceğinize işaret ediyor. Yaratıcılığınızla sevdiğinizi etkileyebilirsiniz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Her konuda kararlılık ve istikrar gösterebileceğiniz bir gün. İlişkileriniz ve anlaşmalarınız bozulabilir. Maddi konularda akılcı olmaya gayret edin. Kişiliğinizde ve görüntünüzde zaman zaman gerilimler yaşasanız bile bunu kolayca halledebilecek güçtesiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Duygularınızı kontrol etmekte zorlanacağınız bugün, planlarınızda değişiklik yapmak zorunda kalabilirsiniz. Hisseli paralarla ilgili hareketlenmeler var. Uzaklardan ve yabancı ülkelerden beklediğiniz bazı haberler alabilirsiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Olumlu düşünmeniz ve duygularınızı doğru yönlendirmeniz gereken bir gün. Aceleci ve öfkeli bir yapı sergileyebilir ve sevdiklerinizi kırabilirsiniz. Daha sakin ve esnek davranarak ilişkilerinizdeki dengeyi korumalısınız.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bugün güzel fırsatlarla ve olumlu açılarla destekleniyorsunuz. Ayrıca sosyal yaşantınızla dikkat çekiyor ve itibar kazanıyorsunuz. Spekülatif konular ilginizi çekiyor ve risk alabilecek cesarete sahipsiniz. Stres sağlığınızı negatif etkileyebilir.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Ay yaşamınızda değişiklik yapmak için girişimlerde bulunabileceğinize dikkat çekiyor. Enerjinizi doğru yönlendirmeyi başarırsanız her istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ortaklık ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşamanız mümkün.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Zorlu etkiler altında bulunacağınız bir gün. Yardımlaşma ve planlama konularına ağırlık vererek kendinizi rahatlatma yoluna gidebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilişkilerinizde ise başarılısınız ve yakınlarınızdan destek görüyorsunuz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Bugün arkadaşlarınızla birlikte olmaktan çok mutlu olabilir, onlardan yardım ve destek görebilirsiniz. Maddi konularda oldukça şanslı bir gündesiniz. Kaynaklarınızı değerlendirme konusunda güçlü destekler alabilirsiniz.


 



Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır