kapat
30.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

KISA KISA KISA


Bakan Ünlü açılışta
Ankara'daki yaz spor okulları, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Fikret Ünlü'nün de katılımıyla Ziya Ozan Yüzme Havuzu'nda düzenlenen törenle açıldı. Bakan Ünlü, yaz spor okullarının oldukça yaygın hale geldiğini ve bu konuda hedeflerine ulaştıklarını belirterek, "Bundan sonra başarabilirsek, kış spor okullarını da açmak istiyoruz" dedi.

Harun ve Haluk yuvada kaldı
Basketbolda Ligi'ni şampiyon olarak bitiren Ülkerspor, yıldız basketbolcusu Harun Erdenay ve Haluk Yıldırım ile tekrar anlaşma sağladı. Menajer Lütfi Arıboğan, iki basketbolcuyla da Pazartesi günü Ülkerspor Tesisleri'nde sözleşme imzalayacaklarını açıkladı. Ülker'in, F.Bahçeli Asım ile de ilgilendiği belirtildi.

Boca Juniors kupaya doymuyor
Güney Amerika'nın en büyük kupası Libertadores, bir kez daha Arjantin'in Boca Juniors takımının oldu. Finalin ilk maçında Cruz Azul'u (Meksika) deplasmanda 1-0 yenen Boca, rövanşı penaltı atışları ile 3-1 kazandı. İlk yarıda taraftarların taşkınlıkları üzerine polisin gözyaşartıcı bomba kullanmasıyla oyun 6 dakika durdu. Normal süreyi Valencia'nın 45. dakikadaki golüyle 1-0 yenik tamamlayan Boca, penaltı atışlarıyla üstünlük sağlayıp, bu kupayı 4. kez müzesine götürdü. Geçen yıl Libertadores ve Kıtalararası Kupa'yı alan Boca, Kıtalararası Dünya Şampiyonluğu için bu yıl Bayern Münih ile oynayacak.

Rüzgâr gibi geçti
G.Saray'da idari görevli olarak çalışan Orhan Buzkan, vefat etti. 67 yaşındaki Buzkan'ın kalp krizi veya yüksek tansiyondan dolayı beyin kanaması geçirmiş olabileceği bildirildi. Bakırköspor'da futbol oynayan ve "Rüzgar" lakaplı Orhan Buzkan, sarı-kırmızılı camiada çok seviliyordu. Buzkan'ın cenazesi bugün Ataköy 5.Kısım Camii'ndeki öğle namazını mütakiben toprağa verilecek.

Okan krizi büyüyor
Marsilya'ya transferi yılan hikayesine dönen Okan Yılmaz, Bursaspor yönetiminin içinden bazı kişilerin kendisinin yeşil-beyazlı takımda oynamasını istemediğini öne sürdü. Okan, "Bugüne değin sadece menajerlerin oyununa geldiğimi sanıp suçladım. Ancak, gerçeği görünce şaşırdım. Karalama kampanyasını kimin başlattığını biliyorum. O gidecek, ben kalacağım" ifadesini kullandı. Okan'ın bu sözlerine Bursa yönetiminden sert yanıt geldi. Asbaşkan Şengezer, "Biz Okan'a 'Git Marsilya ile anlaş' demedik. Elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

İbrahim'den AEK'ya veda
Yunanista'nın AEK takımında forma giyen İbrahim Kutluay, kulübü tarafından serbest bırakıldı. Atina Haber Ajansı, AEK yönetiminin dün Kutluay'a serbest bırakıldığını bildirdiğini duyururken, AEK yönetiminin bu kararına gerekçe olarak, takımın içinde bulunduğu mali darboğazı gösterdiğini kaydetti. İbrahim'in Panathinakios ya da İtalya'nın Kinder Bologna takımına gitmesi bekleniyor

Bursa Rallisi start alıyor
Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 3. ayağını oluşturan 26. Yeşil Bursa Rallisi bugün başlıyor. Bursa Otomobil Sporları Kulübü tarafından TOFAŞ-FİAT sponsorluğunda düzenlenecek ralliye, bu sabah 09.45'te Atatürk Stadı'ndan start verilecek. Toyota Team Atakan pilotu Serkan Yazıcı ile Subaru İmpraza WRC ile yarışan Ercan Kazaz'ın bugünkü yarışta 1.lik için çekişmesi bekleniyor.

www.sigortam.net


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır