kapat
30.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

KISA KISA KISA


Durmuş: ABD'deki kanları almalıyız
Sağlık Bakanı Osman Durmuş, Dr. Oktar Babuna için verilen ve ABD'de bir laboratuvarda bulunan kan örneklerinden rant elde etmek isteyen kişiler bulunduğunu belirterek, "Kan örneklerinin bir an önce Türk insanının sağlığı bakımından elimize geçmesi lazım " dedi.

The Economist: Gerici unsurlara rağmen Türkiye'de durum umutlu
İngilterede yayınlanan haftalık The Economist dergisi, FP'nin kapatılmasının "Türkiye'nin zaten halihazırda azalmış olan AB'ye katılma umudunu azaltacağını" öne sürdü. The Economist, "buna rağmen ne Türkiye'deki reformlardan yana olan kesimlerin, ne de Avrupalı dostlarının trendi geri çevirme çabalarından vazgeçeceklerini" kaydetti ve "geriletici unsurlara rağmen, durum umutsuz değil" diye yazdı.

FP'li Yülek: Sürüden ayrılanları kurt kapar, MHP değil
Kapatılan FP milletvekillerinden Ertan Yülek, yenilikçilere uyarıda bulunarak, "Anadolu'da bir söz vardır. Kuzudan ayrılanı kurt kapar. Birlik ve beraberlikten ayrılanlar zarar görür. Kurt dumanlı havayı sever. İnşallah bizde bölünme olmaz" dedi. Yülek, bir gazetecinin "Kurt kim?" sorusu üzerine de "Bu kurt MHP değil" cevabını vermekle yetindi.

Kutan ve aksaçlılar Erbakan'ın evinde toplandı
Kapatılan RP'nin siyasi yasaklı Genel Başkanı Necmettin Erbakan, Anayasa Mahkemesi'nin kapattığı FP'nin Genel Başkanı Recai Kutan, Malatya Bağımsız Milletvekili Oğuzhan Asiltürk ve Mardin Milletvekili Fehim Adak ile biraraya geldi. Yaklaşık 1 saat süren görüşmede, gelenekçiler yeni partiyle ilgili olarak Erbakan'a bilgi verdiler.

MHP'li Himoğlu: Beni odaya kapatacak anasından doğmadı
MHP Erzurum Milletvekili Mücahit Himoğlu, Futbol Federasyonu Yasa Tasarısı'nın komisyon çalışmaları sırasında bir odaya kapatılarak tecrit edildiği iddialarına sert çıktı. Himoğlu, düzenlediği basın toplantısında, bir hastayı ziyarete gittiği için toplantıya katılamadığını belirterek, "Beni odaya kapatacak adam anasından doğmadı" dedi.

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır