kapat
30.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.hyundai.com.tr
 

Boşanmıyoruz


Hülya Avşar-Kaya Çilingiroğlu, 'boşanma' dedikodularına son noktayı koydu: Boşanma haberleri külliyen yalan. Boşanmaya karar verirsek bunu kendimiz açıklarız
Bodrumda, geçtiğimiz hafta birlikte tatil yapan ve kızları Zehra ile birlikte mutluluk tablosu çizen Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu boşanıyor mu? Bugünlerde bu dedikodu yine magazin gündeminin birinci sırasına oturdu.

Hülya Avşar'ın gece yaşamını sevmemesi, Kaya Çilingiroğlu'nun ise yanında eşi olmadan sık sık İstanbul gecelerinde boy göstermesi nedeniyle alevlenen dedikoduların kaynağında bu kez Çilingiroğlu'nun yalnız başına yurtdışında seyahatte olması yatıyordu.

Sabah saatlerinde Hülya ile Kaya'ya ulaşamayınca anne Emral Avşar'ı aradım... "Hiç böyle bir şey yok" dedi... Sonra Helin'i aradım; "Ben böyle bir şey bilmiyorum. Ayrıca ablamın aile işlerine karışmam" diye konuştu.

Sonunda Kaya Çilingiroğlu karşımda...

* İyi tatiller Kaya. St. Tropez'deymişsin... Nasılsın?

* Ne... St. Tropez mi?

* Evet, tatil yapmıyor musun?

* Yok canım ne tatili... Bunu kim söyledi Allahaşkına söyler misin?

* Sen niçin St. Tropez lafına bu kadar taktın... Kaçamak bir tatil mi bu?

* Yok canım... St. Tropez'yi çok severim. Keşke orada olsaydım. Sadece bu laf nereden çıktı, onu merak ettim..

* Sen buna taktığına göre demek ki oradasın?

Yok yok... Roma'dayım... Plastik fuarına geldim.

* O da nereden çıktı?

* Ben binaların dış cephe işleri ile ilgileniyorum. Burada da plastik ve ev dekorasyonu fuarı var. İş seyahatindeyim. Yarın öğleden sonra dönüyorum...

* Peki ayrılıyor musunuz?

Yok canım. Öyle şey olur mu? Daha biraz önce telefonlaştık.

* Peki bu dedikodular nereden çıkıyor?

* Anlamıyorum. Üstelik babam hasta yatağında yatarken böyle haberlerin çıkması çok ayıp. Sözde iki erkek arkadaşım barda otururken Hülya ve benim hakkımda konuşmuş, bu dedikodu da oradan çıkmış. Böyle bir şey yok. Külliyen yalan.

İşte böyle... Kaya ile konuştuktan birkaç dakika sonra da mesajımı alan Hülya Avşar aradı.

VE HÜLYA KONUŞTU
Avşar, Ekim ayında çıkacak kaseti için stüdyoya kapanmış, şarkıları okuyor. Dedikodulara karşı kızgın ve şaşkın bir tavrı yok çünkü bunlarla yaşamaya alışmış. "Eğer bir gün boşanmaya karar verirsek bunu önce bizden duyacaksınız" diyerek devam etti:

"Karar verirsek ikimiz çıkar açıklarız. Artık bu tür haberlere alıştık, çünkü 6 ayda bir 'boşanıyorlar' haberleri gündeme geliyor. Bu da Kaya'nın geceleri yalnız başına dolaşması nedeniyle oluyor. Ama nedense insanlar bizim böyle bir aile düzenimiz olduğuna inanmak istemiyorlar. Kaya'nın ev aradığı, emlakçılarla görüştüğü doğru ama kendisi için değil, bizim için. Çünkü uzun süredir ev arıyoruz, bu işleri de Kaya yürütüyor. Hiçbir problem yok."

İşte böyle... Kaya Roma'da, Hülya stüdyoda... Avşar kızı Ağustos ayına kadar bu sıkı tempo içinde çalışacak. Ağustos'ta ise ailece tatil yapacaklar. Sonra Rumelihisarı konseri var. "Sürpriz var mı?" diye soruyorum... "Olmaz olur mu... Hem de ne sürpriz. Herkes çok şaşıracak" diyor... Ama sürprizini konserine saklıyor...

BU HABERLERLE YAŞAMAYI ÖĞRENDİK
Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun boşanma haberleri neredeyse bir yaz klasiği oldu. Her yaz gündeme oturan bu haberlere Avşar kızı şöyle diyor: "6 ayda bir hakkımızda bu tür haberler çıkıyor. Artık bu haberlere ailece alıştık."

ŞENGÜL BALIKSIRTI

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır