kapat
30.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Alokurye
 

Aşırı hız sevgilileri ayırdı


İstanbul Maltepe'de aşırı hızla seyreden Ayhan Yıldız'ın kullandığı otomobil, kontrolden çıkınca ışıklandırma direğine çarptı. Korkunç kazada Ayhan Yıldız, ağır yaralanırken sevgilisi Tuğba Adıgüzel ise, olay yerinde yaşamını yitirdi.
Kadıköy'deki Carrefour Alışveriş Merkezi'nde bulunan bir mağazada tezgahtar olarak çalışan 23 yaşındaki Tuğba Adıgüzel ile 26 yaşındaki Ayhan Yıldız, önceki akşam gezmek için buluştu. Bir arkadaşından ödünç aldığı 34 UT 0638 plakalı Renault 19 marka otomobille genç kızın çalıştığı yere giden Yıldız, Tuğba Adıgüzel'le Kartal'a gitmek üzere yola çıktı. Aşırı hızla seyreden Yıldız'ın kullandığı otomobil, E-5 Karayolu Maltepe Köprüsü mevkiine geldiğinde kontrolden çıkarak yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı.

DİREĞE OK GİBİ SAPLANDI
Elektrik direğine ok gibi saplandığı otomobilde bulunan Ayhan Yıldız ile Tuğba Adıgüzel, araçta sıkıştı. Yıldız ve Adıgüzel, olay yerine gelen itfaiye ve 112 Hızır Acil Servis ekiplerinin uzun süren çalışmaları sonucunda otomobilden çıkarılabildi. Tuğba Adıgüzel'in kaza sırasında yaşamını yitirdiği anlaşılırken, ağır yaralanan Yıldız, Kartal Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Celal YILDIZ

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır