kapat
30.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Alokurye
 

Kadın polisin ölüm şakası


20 gün sonra telli duvaklı gelin olacak polis Özlem Tiftik, karakolda meslektaşlarıyla şakalaşırken, silahı ateş aldı. Polis Özlem, kendi şakasının kurbanı oldu
Bolu Merkez Karakolu'nda, 24 yaşında pırıl pırıl polis memuruydu Özlem Tiftik. Çok mutluydu. Çünkü aşık olduğu meslektaşı Adil Tiftik'le 1 ay önce dünya evine girmişti. Nikah kıyan genç çift, 22 Temmuz tarihinde de vur patlasın, çal oynasın bir düğün için hazırlık yapıyordu; olacaklardan habersizce... Özlem Tiftik, dün, karakolda meslektaşlarıyla sohbet ederken şakalaşmaya başladı.

ACI HABERE DAYANAMADI
Bir meslektaşına şaka yollu, "Benimle dalga geçme. Seni vururum" diyen Özlem, mermiyi sürdüğü tabancasını arkadaşına doğrulttu. Daha sonra kendi şakağına götürdüğü tabancasının emniyetini açık unutan Özlem, bir anda boş bulunarak tetiğe bastı. 24 yaşındaki Özlem Tiftik, arkadaşlarının gözleri önünde kanlar içinde yere yığıldı. Özlem, hemen hastaneye kaldırıldı ancak, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Eşinin ölüm haberini alan Adil Tiftik ise sinir krizleri geçirerek hastanede tedavi altına alındı.

Kamuran ALAGÖZOĞLU

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır