kapat
30.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.hyundai.com.tr
 

Ecevit: Telekom'da sıkıntı olmamalıydı


Başbakan Bülent Ecevit, hükümet içinde büyük tartışma yaratan Telekom krizini değerlendirdi.
"O tartışmaların ve sıkıntının olmaması gerekirdi" diyen Ecevit, "Ama sonuçta önemli olan uzlaşmaya varılmış olması" diye konuştu. Ecevit Telekom krizinin piyasalara yansımasının da önemli bir gelişmeyi ortaya koyduğunu belirtti.

Ecevit, Telekom krizinin aşılmasında önemli rol oynayan önceki günkü grup konuşmasında dile getirdiği "koalisyon uyumunu bozmaya çalışan güçler var" ifadesiyle ilgili olarak da şunları söyledi:

"Evet koalisyon uyumunu bozmaya çalışan, MHP'yi yıldırmaya çalışan güçler var. Ama kim ya da kimler olduğunu söylemeyeyim artık., o da sizin yorumlarınıza kalsın."

Türk Telekom'un başkanı Alptürk
Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlüğü görevine İbrahim Hakkı Alptürk seçildi. Önceki gün belirlenen yönetim kurulu üyeleri dün yaptıkları ilk toplantıda Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Alptürk'ü getirirken, başkan vekilliği görevine Ercüment Özçelik, Denetim Kurulu Başkanlığı'na da Salih Yılmaz seçildi. Yönetim kurulunun diğer üyeleri Murat Sezginer, Emin Murat Esin, Devrim Çorbacıoğlu, Ziya Öztoprak ve Nihat Özdemir'den oluşuyor.

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır