kapat
22.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

KISA KISA KISA


Terim Sacchi gibi!
Milan ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Fatih Terim'in yardımcıları antrenör Antonio Di Gennaro ve kaleci antrenörü Andrea Pazzagli, aileleri ile birlikte İstanbul'a geldi. Fiorentina'da da Terim ile birlikte çalışan ikili, Türk teknik direktörle çalışmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, kendilerine çalışma ve disiplin aşıladığını söylediler. Gennaro, "Fatih Terim'i daha önce çalıştığınız hangi teknik adama benzetiyorsunuz" sorusuna, "Çalışma hırsı ve disiplini ile Sacchi'ye benziyor" cevabını verdi.

Malatya, Löbe ile Milosevski'yi istiyor
Malatyaspor'un istediği Trabzonspor'un 2 yabancı oyuncusu Petar Milosevski ile Alexander Löbe konusunda, bordo-mavili kulüple görüşmelerini sürdürüyor. İkinci Başkan Ahmet Yalınkılıç ile Teknik Direktör Yücel İldiz, bordo-mavili kulübün başkan yardımcısı Ahmet Kul ile bir görüşme yaptı. Kul, görüşmenin karşılıklı fikir alışverişi biçiminde geçtiğini belirterek, "Birkaç gün içinde bu konu netleşebilir" diye konuştu.

Rize atağa kalktı
Transfer çalışmalarını sürdüren Ç.Rize, Trabzonlu Seyit Cem ve Siirtli Okan ile anlaştı. Basın sözcüsü Hasan Külünkoğlu, Seyit Cem karşılığında Trabzonspor'a genç oyuncuları Ertunga ile bir miktar para vereceklerini söyledi. Külünkoğlu, Okan ile de prensipte anlaştıklarını, ayrıca 2'si Kamerunlu, 1'i Bulgar 3 oyuncuyu denediklerini sözlerine ekledi.

Boğaziçi'nde spor bayramı
Boğaziçi Üniversitesi Spor Kurulu tarafından düzenlenen ve dün açılışı yapılan Uluslararası Spor Bayramı'nda müsabakalar bugün başlıyor. Organizasyona 10 ülkeden 15 üniversitenin 450 sporcu ile katılacağı bildirildi. Türkiye'den de bazı üniversitelerin katılımıyla sporcu sayısının 1000'e ulaşması bekleniyor. Üniversiteler 17 farklı dalda yarışacak, ayrıca çeşitli gösteri, parti ve konserler düzenlenecek.

Trabzon'da üç antrenör imzaladı
Trabzonspor'da, gelecek sezon teknik direktör Sadi Tekelioğlu'nun yardımcılıklarını yapacak antrenörler, sözleşme imzaladı. İhsan Derelioğlu, Fethi Türkoğlu ve Ahmet Özen, birer yıllık sözleşme imzaladı. Derelioğlu ile Türkoğlu geçen yıl da aynı görevi yapmışlardı. Alt yapıda antrenörlük yapan Ahmet Özen de ilk kez profesyonel takımda görev alacak.

Atılgan baba oldu
Fotomaç'ın Beşiktaş editörü Cenk Atılgan baba oldu. Cenk-Sibel çiftinin Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde dünyaya gelen 3 kilo 300 gram ağırlığında ve 49 cm boyundaki bebeğe Emre adı verildi. Atılgan çiftini kutlar, minik Emre'ye sağlıklı ve uzun bir ömür dileriz.

Babangida hapise!
G.Birliğin'de geçen sezon kiralık olarak forma giyen Babangida'ya sahtekarlık suçlaması yapılırken, 1 Temmuz'da Sudan'ın Nijerya ile oynayacağı maç sonrası tutuklanabileceği ifade edildi. Geçtiğimiz yıl evliliği dolayısıyla Kano'da milli takım arkadaşları ile bir gösteri maçı düzenleyeceğini açıklayan, ancak kardeşinin trafik kazasında ölümü nedeniyle bunu gerçekleştirmeyen Babangida'nın topladığı 5 bin 330 doları geri ödemediği iddia edildi.

TEDAŞ çöktü
Güreş Ligi'nin iddialı takımlarından TEDAŞ, mali kriz nedeniyle dağılıyor. Avrupa şampiyonu sporcusu Ahmet Gülhan'ı Gebze Belediyesi'ne kaptıran Başkent kulübünde, 17 güreşçiye 3 aydır maaşları ödenemiyor. Teknik direktör Topuz, Türkiye'de amatör sporlara destek verilmediğinden yakınırken, "Rüştü'nün F.Bahçe'den bir yılda aldığı para TEDAŞ'a verilse, 10 olimpiyat şampiyonu çıkarırız" dedi.

www.sigortam.net


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır