kapat
22.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

Rapajc out, Pjanovic in


Menajerler, Middlesbrough ile anlaştığını belirterek bonservisinin 10 milyondan 8 milyon dolara indirilmesini isteyen Rapajç'in yerine, F.Bahçe'ye Kızılyıldız'ın 24'lük forvetini önerdi
Fenerbahçe yönetiminin "Kadromuzdaki yabancıların hepsi kalacak" açıklamasının üzerinden henüz 3 gün geçmeden, Rapajç İngiliz ekibi Middlesbrough ile anlaştığını ve dönmek istemediğini yönetime iletti. Hırvat yıldız 10 milyon dolar istenen bonservisinin, 8 milyon dolara indirilmesini talep etti.

2 sezonda 43 gol attı
Sarı-lacivertlilerde, Rapajç'in ayrılması halinde Kızılyıldız'da önceki sezon 22, bu sezon 21 gol atan Mihajlo Pjanovic'in alınmasının düşünüldüğü öğrenildi. 24 yaşındaki genç yıldız, Hagi'nin jübilesinde Dünya Karması'nın gollerinden birini atmıştı.

Druliç sesleri
Andersson'un ayrılması halinde temasa geçilecek isimler de belirlendi. İlk aday Kızılyıldız'ın öteki forveti Druliç. PSV'deki Kezman ile birlikte Yugoslav futbolunun geleceği olarak gösterilen Druliç için geçen sezon Milan'ın 30 milyon dolarlık teklifi kabul edilmemişti.

FERUDUN NİĞDELİOĞLU

www.sigortam.net


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır