kapat
22.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

Göz-Göz'den büyük hizmet


İzmir'in Süper Lig'deki tek temsilcisi Göztepe, 1 Temmuz'dan itibaren maç biletlerini Yeni Asır gazetesiyle birlikte satışa çıkarıyor, bayanlara ve öğrencilere % 50 indirim yapıyor.
Böylece 800 milyarlık gelir elde edileceği açıklandı.Süper Lig'de İzmir'in tek temsilcisi Göztepe, kombine biletleri gazete promosyonuyla satacağını açıkladı

Asbaşkan Levent Ürkmez, Türkiye'de ilk defa gerçekleştirilecek olan uygulamayı şöyle açıkladı: "1 Temmuz'dan itibaren Yeni Asır'ın 60 sertifikasını biriktiren her taraftarımız, Göztepe'nin bütün sezon maçlarını ücretsiz izleyebilecek. Bayan ve öğrenci sertifikaları yüzde 50 indirimli satılacak."

Ürkmez, "VIP biletlerin sertifikaları günlük 3 milyon 600 bin, numaralı 2 milyon 400 bin, açık ise 1 milyon 200 milyon liradan satılacak. Böylece taraftarlar kapalıda 8, açıkta 4 milyondan maç izleyecek. Promosyondan yararlanan taraftarlar özel kapıdan girecek, özel tribünde maçları izleyecek. Normal biletler ise maçtan bir gün önce ve daha pahalı satılacak. Kombinelerden yaklaşık 800 milyar gelir bekliyoruz" ifadesini kullandı.

www.sigortam.net


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır