kapat
22.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Alokurye
 

'Sürpriz tanıklar var'


İran uyruklu karısı Hamira Baran'ın kız kardeşi Fatema Sezgin'e tecavüze kalkışmakla suçlanan işadamı Sinan Baran, iddiaları reddetti.
Baldızı Fatema Sezgin tarafından mahkemeye verilen Sinan Baran, olayın karısı tarafından organize edildiğini belirterek sürpriz tanıkları olduğunu öne sürdü.

Kadıköy 2. Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Sinan Baran'ın avukatı Hasan Ölçer söz aldı. Bir süre önce Hamira Baran'ın bir tehdit olayı nedeniyle Organize Suçlar Silah ve Kaçakçılık Şubesi ekiplerince gözaltına alındığını hatırlatan Ölçer şunları söyledi: "Tecavüz iddiası tamamen düzmece bir senaryonun ürünüdür. Ortada nasıl bir organize işin olduğunu açıklayacak sürpriz tanıklar var. Süre istiyoruz." Bunun üzerine duruşma Eylül ayına ertelendi.

'MAHKEMEYİ OYALIYORLAR'
Dünkü duruşmaya kız kardeşi Fatema Sezgin ile birlikte gelen Hamira Baran ise eşinin avukatının iddialarını yalanladı. Genç kadın "Davadan bugün karar çıkması bekleniyordu. Sinan Bey'in mahkum olacağını anlayan avukatı bu tür oyunlarla mahkemeyi oyalamaya çalışıyor" dedi. Boşanma davaları süren Baran çiftinin birbirleri aleyhine açtıkları hakaret davalarından da dün bir karar çıkmadı.

Cihat MAT

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır