kapat
22.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.hyundai.com.tr
 

KISA KISA KISA


TOBB'da seçime gidiliyor
TOBB "olağanüstü genel kurul" için düğmeye basıldı. TOBB bünyesindeki Sanayi Odaları, Ticaret ve Sanayi, Ticaret Borsaları Konseyleri ayrı ayrı toplandı. Toplantılarda, Odalar Birliği Kanunu'nun bir an önce değiştirilmesi ve erken seçime gidilmesi eğilimi ağır bastı. Bu arada TOBB eski Başkanı Fuat Miras, onurunun zedelendiği gerekçesi ile mücadeleye devam kararı aldığını bildirdi. Miras'ın tartışmalı istifa mektubunun orijinali ise Deniz Ticaret Odası'ndan en güvendiği isim Cengiz Kaptanoğlu'na gösterildi ve metnin geçerli olduğu teşhis edildi. TOBB Yönetim Kurulu'nun, Miras'ın gönlünü almak için adına okul yaptırmayı veya onursal başkan ilan etmeyi planladığı öğrenildi.

Ayduk Çelenk vefat etti
Sabancı Holding'de uzun yıllar Çimento Grubu Başkanlığı'nı yapan Ayduk Çelenk (68), vefat etti. Yakanlandığı amansız hastalığa yenik düşerek tatilde bulunduğu İzmir Çeşme'de yaşama veda eden Çelenk'in cenazesi, 24 Haziran Pazar günü İzmir Foça Merkez Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Foça Kabristanı'nda toprağa verilecek. 1933 yılında Antakya'da doğan Ayduk Çelenk, 1975'te Akçimento Genel Müdürlüğü görevine getirilmişti.

Hyundai'den yaz kampanyası
Hyundai'nin başlattığı yaz kampanyasında, aylık 258 milyon taksitle Hyundai Accent sahibi olunabiliyor. 24 aya kadar uzanan sabit TL ödemeli kampanyada, bazı modeller için de özel fiyatlar uygulanıyor.

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır