kapat
22.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.hyundai.com.tr
 

Sapık kardeşler


Fransa'da 62 yaşındaki kadın, serveti nefret ettiği kuzenlerine kalmasın diye 52 yaşındaki erkek kardeşinden çocuk doğurdu
Fransa kamuoyu "sapık kardeşler" haberiyle çalkalanıyor. 62 yaşındaki Jeanine adlı kadın, aile serveti nefret ettikleri kuzenlerine kalmasın diye 52 yaşındaki erkek kardeşi Robert'tan bir çocuk doğurdu. Fransız yasalarına göre, menopoz sonrası bir kadının hamile kalması yasak. Bu nedenle Jeanine ile erkek kardeşi, Amerika'nın Los Angeles kentine gidip 75 bin dolar karşılığında bir doktorla anlaştı.

'BABA' İNTİHARA KALKIŞTI
Kardeşler doktora kendilerini "evli" bir çift olarak tanıttı. Robert'tan alınan spermle, Californialı bir kadının yumurtalıkları laboratuvarda döllendirildi. Yumurtalardan biri Jeanine'e diğeri de taşıyıcı anneye verildi. Jeanine de, Amerikalı kadın da bu yılın başında "ikiz bebekleri" doğurdu. Le Figaro gazetesine göre, Jeanine'in hamileliği sırasında kardeşi Robert vicdan azabı çekerek intihar girişiminde bulundu.

'SPERMLER KARDEŞİME AİT'
Sağ olarak kurtarılan ancak tekerlekli sandalyeye mahkum olan Robert ile emekli öğretmen olan ablası, 4 gün önce Fransa'ya bebekleriyle birlikte geldi. Gazeteler "sapık kardeşleri" manşetlerine taşırken, doktorlar işin ahlaki, hukukçular da yasal yönünü tartışmaya başladı. Baskılara dayanamayan 62 yaşındaki anne, dün basın toplantısı düzenledi ve "spermlerin kardeşine ait olduğunu" açıkladı.

Kazım AKAR

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır