kapat
19.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Sağlığım gitti


Artık söylenti olmaktan çıktı. F.Bahçe'de herkes Yıldırım'ın başkanlığı bırakacağını konuşuyor. Sağlık sorunları nedeniyle jübileye hazırlanan Yıldırım konusunda, F.Bahçe'nin nabzını tuttuk:

F.Bahçe'de adet oldu
F.Bahçe camiasında artık kötü bir gelenek haline geldi. En son 1995-96 sezonunda şampiyon olan sarı-lacivertli kulüp, daha son maç bitmeden Oğuz ile Aykut'un kovulmasının şokunu yaşamış, camia şampiyonluk coşkusunu doğru-dürüst yaşayamamıştı. Şimdi yine aynı tehlike, Dereağzı'nın üstünde dolaşıyor. 5 yıldır ilk defa şampiyonluğa bu kadar yakın olan F.Bahçe'de, camia "Aziz Yıldırım sezon sonunda görevi bırakacak" söylentisiyle çalkalanıyor

Haberleri yalanlamıyor
Yıldırım resmi ağızdan açıklama yapmamakla birlikte, konuştuğu herkese "Artık yoruldum. Sezon sonunda F.Bahçe şampiyon olursa, benim de görevim bitmiş olacak. Bu kulüp için stadı yaptırdım, takımı şampiyon bırakıyorum, para harcadım, sağlığımı bile feda ettim" sözlerini sarfediyor. F.Bahçe Başkanı'nın hatta "Ben kulübü aldığımda ne kadar borç varsa (SABAH'ın notu: 5 trilyon lira), onu dolara endeksleyip öyle bırakacağım" dediği bile öne sürülüyor.

Kurtulma operasyonu
Kendisiyle ilgili her türlü habere karşı çok hassas davranan ve anında resmi açıklamayla kamuoyunu bilgilendiren Yıldırım, bırakacağına dair çıkan haberlere karşı ise sessiz kalıyor. Ancak bir kesim de başkanlığı boyunca kulübe cebinden 32 milyon dolar verdiği bilinen Aziz Yıldırım'ın bu hesaplara girmesinin zor olduğunu ifade ediyor. Kulislerdeki bir başka iddiaya göre ise "Aziz Yıldırım, yönetim kurulundaki bazı isimleri (Örneğin Selim Soydan-Şadan Kalkavan) değiştirmek için böyle yapıyor."

Sol kolundan problemli
Yakın çevresi ve ailesinin açıklamalarına göre, kalbinde sorun bulunan Yıldırım, sol kolunu 15 gündür kımıldatamıyor. Koldaki ağrılar ailesini korkutacak düzeyde ve bu rahatsızlığın sinirsel olduğu kaydediliyor. Yıldırım cephesinden haberler böyle gelirken, Aziz Yıldırım'ı bırakmak istemeyen F.Bahçe camiası da "Geç bulduk, çabuk ayrılmayalım" şarkısını söylüyor.

İLKER KILIÇ

 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır