kapat
13.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

Gerekli şeyler


Levi'sları çekip konsere
Dün Ankara'da başlayan Levi's Engineered Music Tour, Eskişehir, İzmir ve Bursa'da devam edecek. Teoman, Kurban, Replikas ve MC FU'nun katıldığı küçük turnenin programı şöyle: 16 Mayıs Ğ Eskişehir Anadolu Üniversitesi, 23 Mayıs Ğ İzmir Ege Üniversitesi, 30 Mayıs Ğ Bursa Uludağ Üniversitesi, 2 Haziran Ğ İstanbul Venue Maslak. Belirtmekte fayda var; İstanbul'da gerçekleşecek son konserlere Asian Dub Foundation ve Pandit C de katılacak. Giriş biletleri 4 milyon lira olmakla beraber Blue Jean ya da Hey Girl dergilerinden alınan kuponlarla yüzde 25 indirimden faydalanılabilecek.

TATİLCİLERE UYARI
Hani olur da tatile falan giderseniz, ne bileyim güneşe çıkar, sereserpe uzanırsanız, hele bir de denize girerseniz diye söylüyorum: Koruyucu krem sürmeyi unutmayın. Ne de olsa Ozon tabakasının delikleri git gide büyüyor. Dermalogica'nın 'Waterproof Solar Spray BPF 25' isimli güneş kremi, 'zamansız' yaşlanmaya karşı da koruyormuş. Bir de içeriğindeki bitkisel özler sayesinde cildi nemlendiriyormuş.

HALKA DEĞİL FİL!
Güzel Sanatlar mezunları! Mimar Sinan, Marmara, Yeditepe, Beykent, Hacettepe, Bilkent, 9 Eylül, Uludağ, Mersin veya Erciyes Üniversitesi'nden 2000-2001 dönemi mezunuysanız bu yılki Selpak Desen Yarışması'na katılabilirsiniz. Peçete ve kutu mendil kategorilerinde dereceye giren ilk iki esere iki milyar lira ödül var. (Ayrıntılı bilgi için: www.selpak.com.tr)

Aslı E. Perker

asliperker@yahoo.com

 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır