kapat
13.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII


 

Bu maça dikkat


Türkiye'nin gözü bu maçta. Hangisi galip gelirse 1. Lig'e çıkma yolunda avantaj sağlıyor. Federasyon izin vermediği için naklen yayın yok

Ali Uluyol yönetiyor
Yükselme Grubu'nda zirvede düğüm maçı bugün Diyarbakır'da Diyarbakırspor'la Altay arasında oynanıyor. Saat 17.00'de başlayacak maçı hakem Ali Uluyol yönetecek. Grupta 32 puanla, lider Göztepe'nin 2 puan gerisinde ikinci sırada bulunan Altay ile 30 puanlı üçüncü Diyarbakırspor, son hafta öncesinde avantaj sağlamak için mücadele edecekler. Altay maçı kazanırsa 1. Lig'i garantileyecek, Diyarbakır'ın galibiyeti halinde ise son söz, gelecek hafta oynanacak maçlarda söylenecek.

Maça büyük ilgi var
Dün geceyi Batman'da geçiren Altay kafilesi bu sabah Diyarbakır'a geçecek. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Piriştina'nın yanısıra 7 İzmir milletvekili ve siyah-beyazlı kulübün yönetimi ile eski yöneticileri de bugünkü karşılaşmayı izlemek üzere saat 12.00'de özel uçakla Diyarbakır'a gidecek. Federasyonun engellemesi nedeniyle televizyonun canlı olarak yayınlayamadığı maç için çevre illerden de Diyarbakır taraftarlarının geldiği öğrenildi.

MÜRSEL ACAY

 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır