kapat
13.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

Ecevit ve Bahçeli'den mesaj: Hükümet yerinde duruyor


Başbakan Bülent Ecevit deprem konutlarının anahtar teslimi töreni için gittiği Sakarya'da "Hükümet ne gitti, ne geldi, olduğu yerde duruyor.
Tabii ki çok zor sorunlarla uğraşıyoruz. Ama şu sıralarda hükümet içinde ciddi bir tartışma bile yoktur" dedi. Bir gazetecinin, "Hükümet içinde tam bir uyum var diyebilir miyiz?" şeklindeki sorusunu "Yeterince uyum var" diye yanıtlayan Ecevit, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile Bakan Kemal Derviş arasında sorun olup olmadığı konusunda ise "O konulara girmeyi doğru bulmuyorum" demekle yetindi. Ecevit, hükümette sorun olduğu haberlerinin, bu kritik dönemde sakıncalı olacağını da belirtti. MHP lideri Bahçeli de Samsun'da Telekom krizi ve Öksüz'ün istifa ettiği iddialarının hatırlatılması üzerine şunları söyledi: "İddialarla yetinin. Yoruma girmek istemiyorum. İçinde bulunduğumuz krizi aşmak için hizmet yapıyoruz. Hükümet uyum içinde milletin hizmetindedir. Önümüzde yapılacak daha çok hizmet var."

"ECEVİT BAŞIMIZDA, BİZLER YUVAMIZDA
Sakaryalı depremzedeler, Ecevit'i "Sen bizi hiç aldatmadın,""Ecevit başımızda, bizler yuvamızda" pankartlarıyla karşıladılar. Törene, Bayındırlık Bakanı Koray Aydın da katıldı.

 
Ekonomik programın başarıya ulaşacağına inanıyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır