kapat
22.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

Şarabınız banka teminatında


Şarabınızı Büyükçekmece'de açılan 'Şarap Bankası'na yatırırsanız değer kazanıyor. İstediğiniz zaman 'çekip' içebilirsiniz
Hasat yılı başında alınan şarabın, sabit ısıda ve şarabın kalitesini, tadını muhafaza eden mahzenlerde koruması gerekir. Bu da genellikle pek dikkat edilen bir husus değil. Evinde ya da iş yerinde şaraba yer ayırabilen kişi onu sadece yatırarak saklayıp üzerine düşeni yaptığını zanneder. Ancak bu şekilde saklanan şarap bırakın değer kazanmayı, değerinden değer kaybeder.

Peki şarap ne şekilde saklanmalı? Bunun için onu emin, bilgili ellere teslim etmek en doğrusu... Şarap Bankası'nın müşterisi olmak için yapmanız gereken şey son derece basit: Büyükçekmece'de açılan Şarap Bankası'na gidilecek, sahip olunan şaraplar teslim edilecek ya da en az bir koli organik (katkısız) şarap satın alınacak ve bankanın kendi şartlarında muhafaza edilmesi istenecek. Hepsi bu... Bundan sonra kişi istediğinde şarapları koli bazında sahibine gönderiliyor ve bunun için hiçbir ücret alınmıyor. Hatta istenirse şaraplar, istenilen adrese tek tek de gönderiliyor. Ama hemen belirtelim bu durumda taşıma ücreti müşteriye ait oluyor. Bunu da provizyon olarak düşünebilirsiniz.

ZAMLAR ETKİLEMİYOR
Şarap Bankası'nın müşterisi bir yıl için de hiçbir şekilde zamdan etkilenmiyor. Şarap maksimum bir yıl ücretsiz, sonrasında ücretli olarak bankada kalabiliyor. En az bir koli organik yani tamamen katkısız şarap alınarak üyelik başlıyor. Üstelik içi zevkle boşaltılacak tek banka olan Şarap Bankası, diğer bankalardan farklı olarak yedi gün, 24 saat müşterilerine hizmet veriyor.

Şarap bankası aynı zamanda interaktif bir banka. Bilgi alışverişi ve üyelik için www.horganics.com adresini kullanabiliyorsunuz.

HG Şarapçılık tarafından işletilen bankanın sorumluları da Giray İnangil ve Hakkı Göksel. Bankaya ulaşmak için

tel: (0212) 246 43 86.

Yasemin K. Şahinkaya

 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır