kapat
22.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

'Mazlum' kadın Hurley


O çengelli iğneli elbiseyi giyip Hugh Grant tarafından aldatıldığı an hayatı 180 derece değişti. 'Şaşkın' kız Elizabeth Hurley halen en popüler fotomodellerden
Liz Hurley deyince aklınıza ne gelir? Bizim aklımıza hemen derin yırtmaçlı, askılı elbiseleri gelir.

Fakat sürekli aynı modeli giymekte pek de haksız sayılmaz Hurley. Nedeni ise yine buna çok benzer bir elbise ile üne kavuşması.

Hurley'nin hayatında iki noktanın çok önemli olduğu söyleniyor: Bir; "Dört Nikah Bir Cenaze" filminin galasına Versace kıyafetiyle gittiği an, iki; Hugh Grant'in arabada bir fahişeyle yakalandığı an. Birincisi önemliydi, çünkü Liz Hurley o güne kadar sadece ufak tefek televizyon dizileriyle tanınıyordu. Çengelli iğnelerle tutturulmuş o siyah elbise ise tüm basının ilgisini çekmişti. Eh, tabii yanında Hugh Grant'ın olması da önemliydi.

İkincisinin önemi şöyle... Liz Hurley'nin modası tam geçmek üzereydi ki, Hugh Grant tarafından aldatıldı. Ünlü modelin mağrur tavırları, bunun yanında gazetelerde çıkan boy boy fotoğrafları onu yeniden gündeme getirdi.

SENİ ŞEYTAN SENİ
Estee Lauder'in modelliğini yaparak dünyanın parasını kazanan Hurley, boş boş oturmadı. Onun yerine Hugh Grant ile birlikte bir prodüksiyon şirketi kurdu ve parasına para kattı. Üstüne üstlük bir de en son "Bedazzled - Şaşkın" isimli filmde başrolü kendisine ayırdı. Filmde her zamanki gibi çok güzeldi, Şeytan kılığındaydı ama yine yırtmaçlı elbiseleri vardı ve de göz makyajından hiç taviz vermemişti.

Hurley'e sırf şans yardım etti zannetmeyin. Onu sadece 'model' olarak görenler için hemen bir not düşmek lazım. Hurley 20'li yaşlarında London Studio Center'da dans ve tiyatro dersleri aldı. Üstelik hocaları tarafından da her zaman takdir edildi.

BİR ZAMANLAR PUNK'TI
Bu günlerin seksi kadını doğduğu günden beri böyle seksi dolaşmıyor şüphesiz. Asker bir babayla öğretmen bir annenin çocuğu olarak dünyaya gelen Hurley, 16 yaşında yaşadığı Basingstoke'un önde gelen punk'larındandı. Pembe saçları ve hızmasıyla punk gruplarının gözbebeğiydi. (Zaten hâlâ da punk müzik dinlemeyi çok sevdiğini söylüyor.)

İngiliz Arena dergisi 2001 Mayıs sayısını Liz Hurley'e ayırdı. Hurley'in boy boy fotoğrafları yine güzelliğini ortaya koyuyor. Bununla beraber Hugh Grant'ten, Mike Myers'a, Donatella Versace'den Aerin Lauder'e pek çok ünlü onun hakkındaki görüşlerini beyan etmiş. Örneğin Estee Lauder'in yöneticisi Aerin Lauder diyor ki: "Elizabeth ile çalışmak mükemmel bir şey çünkü o gerçekten modern kadını temsil ediyor. Liz bir yapımcı, okumayı, seyahat etmeyi seviyor, ailesiyle çok yakın ve bütün bunları yaparken gerçekten doğal kalabiliyor."

 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır