kapat
28.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII


 

Trabzona güveniyoruz


F.Bahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Trabzonspor'un büyük bir camia olduğunu belirterek, "Üç gün boyunca Trabzon'da kalacağız. Trabzon halkının misafirperverliğini yabancı oyuncularımıza da göstereceğiz" dedi

Şehir turuna çıkacağız
Sarı-lacivertli takımın hocası Mustafa Denizli, Trabzonspor'la Fenerbahçe arasında hiçbir gerginlik olmadığını bunu çıkartanların pazar günü yanılacaklarını söyledi. Trabzonspor'un çok büyük bir camia olduğunu ifade eden Denizli, "Üç gün boyunca Trabzon'da kalacağız ve şehir turuna çıkarak oradaki vatandaşlarımızla da kaynaşacağız. Trabzon halkı çok sevecen ve cana yakındır. Bunu yabancı futbolcularımıza da göstermiş olacağız" diye görüş bildirdi.

Şampiyonluk bizim olacak
Fenerbahçe'nin Trabzon'da defansif bir kadroyla oynayacağı yönünde bir hava sezdiğini de sözlerine ekleyen sarı-lacivertli teknik adam, "Bu maçı kazanmak istiyoruz. Her maçın stratejisi farklıdır. Kimsenin isteğine göre sahaya çıkacak değiliz. Bu maçın sonucu ne olursa olsun kesinlikle Fenerbahçe şampiyon olacaktır. Eksiklerimize rağmen Trabzonspor'a karşı en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Her futbolcum 11'de oynayabilecek yetenekte" dedi.

Ferudun NİĞDELİOĞLU

 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır