kapat
23.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

'Görevimin başındayım'


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Bakan Cumhur Ersümer'in makamını boşaltmadığı bildirildi. Ersümer'in 4 gündür işe gelmediği yönündeki haberlerin doğru olmadığı belirtilen açıklamada, "Sözü edilen sürede Ersümer tarafından yüzlerce resmi evraka imza atılmış, milletvekili ve bürokratlarla görüşülmüştür" denildi.
Yazılı açıklamada özetle şöyle denildi: "Bakan Ersümer'in dört gündür işe uğramadığı iddiası tamamen gerçek dışıdır. Makam boşaltılmamıştır, istifa dilekçesi verilmemiştir. 16 Nisan Pazartesi günü tam gün makamda çalışılmış, görüşmeler yapılmıştır. 17 Nisan Salı günü merhum Sayın Turgut Özal'ın ANAP Genel Merkezi'ndeki anma toplantısına katılınmış, aynı gün Doğalgaz Yasası görüşmelerinde TBMM'de hazır bulunulmuştur. 18 Nisan Çarşamba günü TES-İŞ Genel Başkanı Mustafa Kumlu ve arkadaşları, yine Erzurum ve Kırşehir il belediye başkanları ile makamdaki görüşmeyi müteakiben TBMM'de Doğalgaz Yasası görüşmelerine devam edilmiştir.

GÖRÜŞMELERİ SÜRDÜRDÜ
19 Nisan Perşembe günü, makamda, Bayındırlık ve İskan Bakanı Sayın Koray Aydın ve daha sonra Gölbaşı Belediye Başkanı ve 20 Nisan Cuma günü Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve beraberindeki 18 kişilik heyet makamda kabul edilmiştir. 21 Nisan Cumartesi günü de milletvekili ve bürokratlarla görüşmeler yapılmıştır. Belirtilen günlerde, yüzlerce resmi evraka imza atılmış, bir o kadar da telefon görüşmesi yapılmış ve birçok milletvekili ve bürokratlarla görüşülmüştür. Sayın Bakan, hiçbir özel dosyasını toplamamış, hiçbir bürokratıyla vedalaşmamıştır."

 
Gündemi en çok nereden takip ediyorsunuz?

İnternet Haber Portalları
Günlük Gazete
Televizyon
Radyo

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır