kapat
23.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 


Laubalilik

İyi oynadığın dakikalarda, pres yaparak, rakipten top çalarak, binbir emek harcayarak girdiğin gol pozisyonlarını laubalilik yüzünden harcarsan sonunda böyle zorlanırsın.

G.Saray ilk yarıda dört dörtlük oynadı. En sağ çizgide Fatih, en sol çizgide de Ahmet'i oynatarak oyunu genişletti. Sağda Okan, solda Hasan Şaş, arkadaşları da iyi yardım edince gizlene gizlene kenarlardan bindirme yaptılar. Zaten kalabalık defans oynayan, ilerde bıraktığı iki-üç futbolcunun anormal enerjisiyle hücuma kalkan Rizespor, G.Saray defansında ne istediği boş alanı bulabildi ne de sahada çapraz koşular yapan ve çok gezen Serkan'la Arif'i tutabildi.

Forvette Arif'le Serkan, boş sahalar yaratınca ortadan Emre, Okan, hatta Ümit bol bol pozisyona girdiler. Onlar pozisyona girerken bu kez de Arif'le Serkan boşta kaldılar ve büyük pozisyonlar yakalayıp kaçırdılar.

Rize'nin golü ofsayt

Rize ikinci yarıya tüm riskleri göze alarak başladı. Çok hücum etmeyi denedi. Bu devrede Galatasaray defansı da onlara yardım etti. Rize defansındaki Oumar, iyi bir futbolcu. Ama arkaya tezgâhını atmış dalga geçiyor. Yaptığı işi önemsemiyor. Ve inanılmaz hatalarla rakibe pozisyon veriyor. Galatasaray'ın birinci golünde kaleci Murat'ın da büyük hatası vardı.

51.dakikada Arif , Rize defansının büyük hatasından yararlanarak ofsayt olmayan pozisyonda mutlak golü kaçırdı. Burada Münir Takpak pozisyonu mükemmel süzdü. Arif ofsayt değildi. Maç 3-0 olacakken, bu kez Rize'nin golü geldi. Bence bu gol ofsayttı. Çünkü topun ceza alanı dışından gol için kaleye vurulduğu anda Ümit ve hatta Saffet, ofsayt pozisyonundaydılar. Top direkten geri geldi, Saffet golü yaptı. Saffet'in gol vuruşunda bile Ümit yine ofsayt pozisyonundaydı. Birol Budan atladı. Ayrıca Serkan'ın düşürüldüğü pozisyonda verilen penaltı kararı da doğruydu.

 
Gündemi en çok nereden takip ediyorsunuz?

İnternet Haber Portalları
Günlük Gazete
Televizyon
Radyo

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır