kapat
23.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Zavallılar


4 yaşındaki Merve ile 1.5 yaşındaki kardeşi Kübra'nın amcası talihsiz yavrulara bakamadı; İstanbul Valiliği'nden yardım istedi
Siirt'in Eruh ilçesinden kan davası nedeniyle kaçıp İstanbul'a gelen Kayran Ailesi'nin ocağını bu kez ekmek davası söndürdü.

Mehmet Şefik Kayran ve kardeşi Sadık Kayran, 1976 yılında İstanbul'a geldi. Küçükyalı'ya yerleşen iki kardeş, burada tanıştıkları hemşehrileri Halime ve Nurcan isimli iki kız kardeş ile evlendi.

BUNALIMA GİRDİ
Sadık, bir süre sonra DDY Haydarpaşa Limanı'nda iş buldu. Mehmet Şefik ise onun kadar şanslı değildi. Evlenmiş iki de çocuğu olmuştu. Ancak bir türlü sürekli işi olmamıştı. Çaycılık, garsonluk gibi günübirlik işlerde umduğunu bulamayan Mehmet Şefik, sonunda bunalıma girdi. Bunalımdan bir türlü kurtulamayan talihsiz adam, yaklaşık 25 gün önce, Küçükyalı'da kendisini trenin önüne atıp canına kıydı. Mehmet Şefik'in ortada kalan karısı Nurcan, kızları Merve ve Kübra'yla, ağabey Sadık Kayran'ın yanına sığındı.

ANNEM NEREDE?
Kocasının ölümü üzerine yıkılan Nurcan Kayran, sık sık "Mehmet'im beni yanına çağırıyor" diye ağlamaya başladı. Sadık Kayran ve eşi Halime Kayran'ın teselli çabaları yetmedi. Genç kadın, eşinin ölümünden 10 gün sonra eşarpla kendisini astı.

Minik Merve ile kardeşi Kübra'ya bakan amca Sadık Kayran da zor günler geçiriyordu. İki çocuğa bakamayacağını anlayınca İstanbul Valiliği'ne başvurarak yardım istedi. Merve ile Kübra ise herşeyden habersiz sık sık "Annemiz nerede? Babamız nerede?" diye gözyaşları döküyor.

Kaan ÖZBEK

 
Gündemi en çok nereden takip ediyorsunuz?

İnternet Haber Portalları
Günlük Gazete
Televizyon
Radyo

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır