kapat
23.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Hava güzel aşk güzel


Güneşli bir pazar tatili geçiren İstanbul'da halk parklara ve deniz kenarına akın etti. Kimi mangal yaktı, kimi de aşkın tadını çıkardı
İstanbul'da bir kaç gündür kötü giden havaların ardından dün kendisi gösteren güneş, halkı sokağa döktü. Haftasonu tatilini fırsat bilen vatandaşlar, parklara ve deniz kenarına akın etti. Kimi mangal yakarken, kimisi de sevgilisiyle güneşli bir pazarın tadını çıkarttı. Oltacılar ise Boğaz'da balık tutup, stres attı.

Bir süredir devam eden kapalı havanın ardından, Meteoroloji'nin Pazar gününün yağışlı geçeceği şeklindeki açıklamasına rağmen dün çıkan güneş, İstanbulluları sevindirdi. Meteoroloji'nin beklediği bahar yağmuru ise akşam saatlerinde kendini hissettirdi. Yaşanan ekonomik krizin etkisiyle zor günler geçiren vatandaşlar yağmurun yağdığı saatlere kadar Boğaz'ın tadını çıkardı.

BUGÜN VE YARIN YAĞMUR
Meteoroloji, bugün ve yarın İstanbul'da sağanak yağış bekliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, bugün havanın kapalı olacağı İstanbul'da en yüksek sıcaklık 17, gece en düşük sıcaklık ise 11 derece olacak. Çarşamba günü açacak hava ile sıcaklıklar da artacak. Parçalı bulutlu bir havayla sıcaklıklar da 19 dereceye kadar yükselecek.

Veli SARIBOĞA-Bekir BATU

 
Gündemi en çok nereden takip ediyorsunuz?

İnternet Haber Portalları
Günlük Gazete
Televizyon
Radyo

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır