kapat
23.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Finansbank

 

KISA KISA KISA


Otomotivde bahar şenliği
Ekonomİk krize rağmen son günlerde yapılan otomotiv yatırımları ve ihracat rakamları ile yüzü gülen otomotiv şirketleri, baharla birlikte yeniden kampanyalara başladı. Durgun giden otomobil satışlarını artırmayı hedefleyen şirketler kampanyalarında 18 aya varan vadeler, peşin alımda yüzde 15 indirim ve 1 milyara yakın fiyat avantajları sunuyor. Kampanyaların çoğunluğu Nisan ayı için geçerli olmakla birlikte, Mayıs ayının ortalarına sarkan fırsatlar da bulunuyor.

Dört mevsime özel Peugeot 206
Spor otomobil meraklıların beklediği Peugeot 206 Coupe Cabriolet, bu hafta piyasaya sunulacak. Türkiye'deki enflasyonla baş edebilmek için otomobilleri Fransız Frankı ile satacak olan Peugeot, bu yılsonuna kadar 300 adet 206 CC satmayı hedefliyor. Peugeot Genel Müdürü Pierre Louis Colin, "Hedefimiz iki daha fazla 206 CC satmaktı, krizle birlikte bu hedefi öngördük" diyor. Araç 110 beygir güç üreten 1.6 lt'lik ve 130 beygir güç üreten 2.0 lt'lik motor versiyonları ile tüketicilere sunulacak. 2.0 lt düz vites 137 bin 400 frank, 1.6 motor versiyonu ise 116 bin 900 frank olacak. Fiyatlara 1 milyar 400 milyon vergi eklenmesi gerekiyor.

Mitsubishi'nin EVO VII devrimi
İlk kez Cenevre'de otomobilseverlerin sunulan Mitsubishi Evolution VII, yazın yollara çıkacak. Mitsubishi EVO VII'de, 280 beygir güç üreten 2.0 lt 16 V'lik motor bulunuyor. EVO VII'nin Türkiye'ye yılsonunda gelecek. Satış fiyatı ise ortlama 65 bin dolar olacak.

Terracan arazilere güçlü geliyor
Hyundai'nİn Cenevre Otomobil Fuarı'nda sergilediği 4x4 aracı Terracan, Koreli üreticinin Santa Fe'den sonra dört çekerli sınıfta da iddialı olmasını hedefliyor. Arazi aracı olmasına rağmen her türlü konforun sunulduğu Terracan'ın 2.5 lt'lik benzinli ve dizel motor seçenekleri bulunuyor.

 
Gündemi en çok nereden takip ediyorsunuz?

İnternet Haber Portalları
Günlük Gazete
Televizyon
Radyo

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır