kapat
15.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

Haftanın


... reddi
Merkez Bankası eski başkanı Gazi Erçel hakkında, hesabındaki 52 milyar lirayı dalgalı kurdan hemen önce dolara çevirdiği için soruşturma açıldı. Bunun üzerine, kur farkı kazancı olan 31 milyar lirayı Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bağışlamaya kalkan Erçel, 'kara parayı alamayız' diyen dernek yönetiminden red cevabı aldı.

... provokatörleri
Ankara'da 131 kişinin gözaltına alınmasıyla sonuçlanan esnaf eyleminin taşlı sopalı gösterilere dönüşmesinin ve çok sayıdaki yaralanmaların faili bulundu. 111 kişinin ölümüyle sonuçlanan Kahramanmaraş olaylarının da bir numaralı sanığı olan BBP'li Ökkeş Şendiller'in miting alanına taşlı sopalı 500 kişi ile gelerek esnafı kışkırttığı anlaşıldı. Krizin tırmandığı bugünlerde siyasi kadrolarda sağduyu beklenirken bir başka provokatör ise Meclis'ten çıktı. Milletvekillerine "Sütü bozuk 28 Şubatçılar" diyen Fazilet Partili Bekir Sobacı, Meclis Başkanvekili Murat Sökmenoğlu tarafından uyarıldı.

... dekoltesi
Yıldırım Mayruk, küresel ısınma çılgınlığını podyumlara yansıtınca defileyi sunan mankenlere de derin dekolteli kıyafetleri taşımak düştü. Tehlikeli sıcakları anlatmak kolay olmasa gerek. 2023'e Hikayeler 4-Sera-Mania adlı defilede en çok konuşulan isim ise ünlü modacının yeni keşfi Buket Saygı idi. Motivasyon skandalı ile gündeme gelen Saygı, cüretkar kırmızı bantlı elbisesiyle gözleri üzerine çekerken göğüslerinin silikon olduğu tartışmalarına ise 'Hayır, değil' diyerek son noktayı koydu.

 
Gündemi en çok nereden takip ediyorsunuz?

İnternet Haber Portalları
Günlük Gazete
Televizyon
Radyo

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır