kapat
20.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII


 

Buyrun istanbul'a


Özellikle hücumda bekleneni veremeyen (yüzde 41 şut oranı) lacivert-beyazlılar, son 2 dakikada yaptığı basit hatalarla Hırvat Split'e boyun eğdi
Suprolig çeyrek final ikinci maçında Hırvatistan'da Split'e 72-64 yenilen Efes Pilsen, Final Four vizesini 26 Nisan'da İstanbul'da oynanacak maça bıraktı. Seride durum 1-1.

İki takımın da hücumda hatalı şut seçimleriyle sayı bulamadığı ilk çeyrekte Drobnjak ile skorda tutunan Efes, Grgureviç'i durdurmakta zorluk çekince bu bölümü 15-12 geride kapattı.

İkinci çeyrekte 23-19 gerideyken 2 dakikada Mehmet ve Hüseyin'le 7-0'lık bir seri yakalayan Efes 26-23 öne fırladı. Ancak Poljak'ın ve Rencher'ın üçlükleriyle devre 31-30 Split'in oldu.

Land'in üçlüğü bitirdi
İkinci yarıya 6-0'lık bir seriyle girdik. Fakat Ziziç ve Vujçiç'in domine ettikleri Split hücumlarına sadece Mulaömeroviç ve Drobnjak ile yanıt verebildik ve bu bölümü 50-48 yenik kapattık. Son 2.5 dakikaya 62-60 önde girdik. Ancak kritik anlarda Land'in üçlüğü, aleyhimize verilen 2 tane 24 saniye kararı ve Kerem'in top kaybı 72-64'lük yenilgiyi getirdi.

FEHMİ ÖZGÜLER

 
Gündemi en çok nereden takip ediyorsunuz?

İnternet Haber Portalları
Günlük Gazete
Televizyon
Radyo

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır