kapat
20.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

"Tarkan'dan bize ne ki?"


MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Gül'ün Devlet Bakanı Kemal Derviş ve sanatçı Tarkan'la ilgili söylediği sözler MHP'lilerin de tepkisine neden oldu.
MHP'nin imaj-maker'ı olarak bilinen Parti Okulu'ndan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Murat Şefkatli, bir milletvekillinin ülkenin bu kadar sorunu varken bu konularla ilgilenmesinin yanlış olduğunu söyledi. Şefkatli, SABAH'a yaptığı açıklamada, "Türkiye sıkıntılı bir dönemden geçkiyor, gündemde bu kadar sorun varken bu konuların gündeme getirilmesi, bu konularda konuşulması yanlıştır. Milletvekilimizin böyle bir şey söylediğine inanmıyorum. İnşallah söylememiştir. Tarkan'ın cinsel durumu bizi ilgilendirmez. O bir sanatçıdır. Şu anda Türkiye'yi en iyi temsil eden sanatçılardan birisidir. Sanatçı kişiliğiyle ilgilenmek gerekir" dedi. Şefkatli, Devlet Bakanı Kemal Derviş, konusunda da şunları söyledi:

"Şu anda ekonomik programa ve Devlet Bakanı Kemal Derviş'e desteğimiz ve güvenimiz tamdır. Hiçbir endişemizi sözkonusu değildir. O şekilde de hizmet edecektir. 57.hükümetin bakanıdır, layık görülmüştür ki bakan yapılmıştır. Türkiye'nin bugünkü sıkıntılı ortamında el ele vererek bir an önce kurtulmamız gerekir. Sayın Derviş'le ilgili bu tür değerlendirmelerin yapılmamış olduğuna inanıyorum."

Nevin BİLGİN

 
Gündemi en çok nereden takip ediyorsunuz?

İnternet Haber Portalları
Günlük Gazete
Televizyon
Radyo

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır