kapat
20.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

Taksimetre ölüm yazdı


Müşteri kılığındaki katiller Gültepe ve Sarıyer'de bir gecede iki taksiciyi silahla vurarak öldürdü. Haydar Kadıoğlu ve Yusuf Balcı adlı taksicilerin üzerindeki parayı gaspeden saldırganlar aranıyor
Gültepe ve Sarıyer'de önceki gece kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğrayan iki taksici hunharca öldürüldü. İlk olay Gültepe'de meydana geldi. Haydar Kadıoğlu'nun kullandığı, 34 TAN 51 plakalı taksiye binen kimliği meçhul kişi ya da kişiler, Gümüşhaneliler Caddesi'ne gelindiğinde aracı durdurdu. Kadıoğlu'nu araçtan indiren saldırganlar, önce üzerindeki paraları gasp etti. Daha sonra talihsiz şoförü ensesinden tek kurşunla vurarak öldürdü. Saldırganlar, taksiyle birlikte kayıplara karıştı.

AĞIZDAN İKİ KURŞUN
Bu olaydan yaklaşık iki saat sonra bir taksicinin daha öldürüldüğü haberi geldi. Sarıyer Baltalimanı Taşlıbayır Caddesi üzerinde vatandaşlar kanlar içerisinde yerde yatan bir kişiyi görünce polise haber verdi. Yaklaşık 30 yaşlarındaki kişi İstinye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağzına iki kurşun sıkılarak öldürülen kişinin 34 THL 92 plakalı taksinin sürücüsü Yusuf Balcı olduğu belirlendi. Polis, her iki cinayetle ilgili olarak geniş çapta soruşturma başlattı.

4 BİN TAKSİ ŞOFÖRÜ ARTIK GECE ÇIKMIYOR
İstanbul Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Semih Kaçanoğlu, bir gece içinde 2 taksicinin öldürülmesinin büyük üzüntüye yol açtığını söyledi. İstanbul'da birkaç ay öncesine kadar geceleri 5-6 bin kişinin taksicilik yaptığını ifade eden Kaçanoğlu, "Can korkusu nedeniyle bu sayı bugün bin kişiye kadar düştü. Güvenlik sorununun hemen çözülmesini istiyoruz" dedi.

 
Gündemi en çok nereden takip ediyorsunuz?

İnternet Haber Portalları
Günlük Gazete
Televizyon
Radyo

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır