kapat
20.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

Gişe sevinci


Otoyol gişelerinin kaldırılacağını duyan İstanbullular bayram sevinci yaşıyor. Halk, Karayolları, Büyükşehir Belediyesi ve gazetemize teşekkür yağdırıyor
Karayolları'nın Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yaparak TEM Otoyolu'ndaki gişeleri kaldıracağını açıklaması İstanbullular'a büyük sevinç yaşattı. Evlerine, işyerlerine giderken gişelere para ödemekten kurtulacak olan İstanbullular, kampanya başlatan gazetemize ve Karayolları'na teşekkür yağdırdı. Telefonlarımızı kilitleyen İstanbullular özetle şunları söyledi: "Gişelerdeki haksız uygulamanın bitecek olması büyük bir müjde. Kriz döneminde aldığımız en güzel haber. Halk için büyük önem taşıyan yeni uygulamanın bir an önce hayata geçirilmesini bekliyoruz. Hem haksızlık bitecek hem de gişelerde trafik çilesi son bulacak."

Gişelerin kalkması için Karayolları'na finansman desteği sağlayacak olan Büyükşehir Belediyesi'ne de teşekkür eden İstanbullular, "Bu, halkın çıkarlarının gözetilmesi adına alınmış tarihi kararlardan biridir" diye konuştu.

SOYGUN BİTECEK
Her gün TEM'i kullanıyorum. Benim için önemli bir külfet kalkacak. Soygun biteceği için sizi ve Karayolları'nı tebrik ederim. Karara çok sevindim.

TRAFİK RAHATLAYACAK
Gişelerin kalkacak olması hem cebimizden haksız yere para alınmamasını sağlayacak, hem de beraberinde trafikte rahatlamayı getirecek.

HAKSIZLIK SONA ERECEK
Sık sık TEM'i kullanıyorum. İnanın şehir içinde yolculuk yaparken para ödemek zoruma gidiyordu. Gişelerin şehir dışına alınması çok isabetli bir karar.

BÜYÜK MÜJDE OLDU
Gişelerin kalkacağı haberini gazetenizden okudum. İnanın büyük sevinç duydum. Köprüde ve otoyoldaki gişelerde para alınması adaletli değil.

RAMAZAN YAZGAN

 
Gündemi en çok nereden takip ediyorsunuz?

İnternet Haber Portalları
Günlük Gazete
Televizyon
Radyo

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır