kapat
20.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Turk.Net

 

Alman kurye kıza 15 yıl


Andre Rohloff, hakkında istenen cezayı son derece soğukkanlı karşıladı
Adnan Menderes Havalimanı'nda çantasında eroin ile yakalanan Alman kurye kız Andre Rohloff, dün ikinci kez hakim karşısına çıktı.

İzmir DGM'deki duruşmada kurye kızın annesi Angela, arkadaşları Ariana Luks ve Almanya'daki "Zor Durumdaki Çocuklara Yardım Derneği" Başkanı Karmen Schinanski de hazır bulundu.

HAFİFLETİCİ NEDENLER
Mahkeme Başkanı, ele geçirilen uyuşturucunun Adli Tıp Kurumu'nda incelendiğini, net 3 kilo 125 gram eroin ve morfin içerdiği söyledi. Savcı, olaydan habersiz olmasına rağmen, Andre'nin uyuşturucu kaçakçılığına karıştığını, ancak olayla ilgili aydınlatıcı bilgiler verdiğini belirterek, genç kızın 6 ile 15 yıl arısında hapis cezasına çarptırılmasını istedi.

Hakkında istenen cezayı soğukkanlı bir şekilde karşılayan Rohloff, savunmasını daha sonra yapacağını kaydetti. Mahkeme heyeti, sanık avukatlarının tahliye talebini reddetti Tatil için Antalya'ya gelen Andre Rohloff, Adnan Menderes Havalimanı'nda şüphe üzerine polis tarafından aranmıştı. Genç kızın çantasında eroin bulunmuştu. Polis, eroinin miktarının 6 kilo olduğunu açıklamıştı.

Mustafa HEPİKİZ

 
Gündemi en çok nereden takip ediyorsunuz?

İnternet Haber Portalları
Günlük Gazete
Televizyon
Radyo

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır