kapat
31.03.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

Ayaklar bu yaz fena halde kızaracak


Şu moda insanı maymun ediyor! Günün birinde ayakkabı mağazasına girip kadeh topuk ayakkabı isteyeceksiniz desek, inanır mıydınız?
İddia ediyoruz! Bu yazın ayakkabı modası apartman topukları bile sollayacak. Gelecekte en az "apartmanlar" kadar hatırlanacak. Çünkü geçmişte, bu kadar renkli, bu kadar absürd, bu kadar karışık ayakkabıyı bir arada görmek asla mümkün değildi. Ama yine de bazı modellerin ve bazı renklerin önceliği var bu yaz. Ferrari'nin, dudağın, yanağın, bayrağın ve son olarak da bu yaz ayakkabının kırmızısı makbul. Birinciliği kırmızıya verdiler. Ve sonunda seksapel kazandı. Başka neler mi oldu? Topuklar iyice kendini şaşırdı. Kadeh topukların yeni türevleri ortaya çıktı. Hasır ve ahşap gibi malzemeler ayakkabılarda çok kullanılmaya başladı. Bir de puantiye var. Ama hiç önermiyoruz. Çünkü demode ve rüküş.... Puantiyeye hayır! Başka mı? Gerisi mağaza vitrinlerinde.

O'Neill: Her gün 18 punto topuk üzerinde durmak her hanımefendinin harcı değil. Ayak bu, arada bir rahatlamak, suya girdiğinde dağılan peçete misali spor ayakkabının içinde yayılmak istiyor. İyi ki sporlar var. O'Neill bunlardan biri. Canlı renklerin kullanıldığı koleksiyonda, karışık malzemeler dikkat çekiyor. Fiyatlar 59 ile 89 Euro arasında.

Hotiç: Bu yaz "Kadın gücünü doğadan alır" reklam konseptiyle ve muhteşem Nihat Odabaşı fotoğraflarıyla karşımıza çıkıyor. Hotiç'e göre kadını dört ana element etkiliyor. Ateş, su, toprak ve hava... Koleksiyon çok renkli. Fiyatlar 60 ile 80 milyon lira arasında değişiyor.

Derimod: Birbirinden güzel dünya markalarını itinayla ithal eden Derimod yine harikaları ayaklarınıza getiriyor. Sezon 15 Nisan'da açılıyor.

Louis Vuitton: Prada'dan sonra dünyanın en imrenilen markası olan Louis Vuitton birbirinden pembe modelleriyle ayaklarınızı şeker gibi yapacak.

Shoe&Me: Henüz yeni sezon açılmadı. Shoe&Me şu anda halka hizmet için geçen yazın ayakkabılarını 19 milyon liraya satıyor. Yani yaz başı yazlık modellerde indirime girdi. Unutmayın Shoe&Me geleceği gören bir markadır. Yani geçen sezonun ayakkabısını bu sezon rahatlıkla giyebilirsiniz.

Miss Sixty: Tüm Avrupa bir Miss Sixty tutturdu gidiyor. Türk mankenleri çıktıkları defilelerde kendilerine hediye edilen kıyafetler dışında bir tek Miss Sixty giyiniyor. Şimdi de ayakkabıları geldi. Hem feminen hem de spor... Altın rengi, kırmızı, pembe, ahşap topuk, kadeh topuk... Fiyatlar 24 milyon 750 bin ile 99 milyon lira arasında.

İnci: Sezonu tam anlamıyla açmayan İnci'de şu anda yarı kapalı ayakkabı ve spor tabanlı modeller var. Ama Salı günü yeni sezonu tamamen açıyorlar.

ne var ne yok?

Pembe gönlüm sende
Makyaj ustası Lancome sezonun rengini pembe olarak açıkladı. Parlayan dudakları rengarenk kokular yayan dudak parlatıcıları ortaya çıkartıyor. Pembe yanaklar yaratan pırıltılı allıkları, gözleri daha bir ortaya çıkartan pembe farları mutlaka görmelisiniz.

Vakko coşturuyor
Vakko'nun ilkbahar-yaz koleksiyonu her zamankinden daha renkli, daha farklı, daha seksi, daha yenilikçi, daha doğal ve daha cesur. Zıt renklerin birlikteliğini ustaca kullanan Vakko, kadın koleksiyonunu da erkek koleksiyonunu da kusursuz hazırlamış. Fotoğraflara bakmak bile insanı coşturuyor.

Erkeklerin göbeği eriyecek
Artık çevrenizdeki erkeklerin "balkonlu ev göbekli erkek makbuldür" diye avunmalarını dinlemek zorunda değilsiniz. Çünkü onların göbeğini kısa sürede, doğal yollarla dümdüz yapacak bir ilaç çıktı. "Kito düz karın" sayesinde karınlar düz olacak.

SİBEL ARNA

 
Gündemi en çok nereden takip ediyorsunuz?

İnternet Haber Portalları
Günlük Gazete
Televizyon
Radyo

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır