kapat
07.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Yazarlar
 

Hangi spikeri çıplak görmek istersiniz?


Playboy, okurlarına dünyanın en saygın televizyonlarında finans haberleri sunan kadın muhabirlerden hangisini çıplak görmek istediklerini sordu. Anket erkeklerin fantazilerini coşturdu ama feministleri çıldırttı
Ünlü erkek dergisi Playboy'un okurları arasında yaptığı bir anket Amerika'yı karıştırdı. Dergi, okurlarına televizyonda finans haberlerini sunan kadın spikerlerden hangisini çıplak görmek istedikleri sordu ve en çok oy alacak adayın ödülünü de belirledi: Seçilecek spikere çok yüksek bir ücret karşılığı çıplak poz verme teklifi götürülecek. Kabul ederse fotoğraflar Playboy'da yayınlanacak.

Anket Amerikan kamuoyunda bomba etkisi yaptı. Playboycular akıllı, kariyer sahibi, son derece ciddi görünümlü bu kadınları çıplak hayal etmeyi fazlasıyla erotik bulduklarını belirterek, dergiye oy yağdırmaya başladılar. Feministler ise adeta çıldırdı. Playboy'u protesto eden kadın dernekleri, olayı kadın cinsine hakaret olarak algıladıklarını belirttiler. Amerikan finans devlerini cinsiyet ayrımcılığı yapmakla suçlayan bir grup kadının avukatlığını üstlenen Mary Stowell de anketi skandal olarak nitelendirirken, "Erkekler neden kariyer sahibi kadınlardan korkuyorlar; neden kadınları hep bir cinsel obje olarak görmek veya sunmak istiyorlar? Bir zeka testine tabi tutulsalar eminim bu kadınların hepsi Playboy'da çalışan erkekleri geçer" dedi.

İŞTE 8 ADAY
Playboy'un en çok oy alana "soyunma" teklifi götürüceğini açıkladığı ünlü spikerler ve çalıştıkları kurumlar şöyle: Willow Bay (CNN), Molly Falconer (Fox televizyonu), Stacee Barcelata (Tech Tv), Prue Lewarne (Bloomberg), Susan McGinnis (CBS), Monica Bertran (Bloomberg), Jennifer Westhoven (CNN), Maria Bartiromo (CNBS).

Wall Street'in en başarılı ve en güzel ekonomi habercilerinin yer aldığı bu liste için oy verme süresi 1 Mayıs'ta bitiyor.

Son durum
Stacee Barcelata: %0
Maria Bartiromo: %3
Prue Lewarne: %4
Willow Bay: %2
Molly Falconer: %
Susan McGinnis: %
Jennifer Westhoven: %
Monica Bertran: %.

 
İstanbul 2008 Olimpiyat Oyunlarına seçilebilicek mi?

Kesinlikle Evet. En güçlü aday İstanbul ve bu sefer seçilecek.
Hayır. Rakip ülkeler daha üstün özelliklere sahip İstanbul yine yenilecek.
İstanbul başarılı olabilir ama Uluslararası Olimpiyat Komitesi İstanbul'u seçmeyecek.

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır