kapat

18.03.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Limasollu
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Haftanın...
...kurtarıcısı

Ekonominin yeni patronu Kemal Derviş, Amerika'dan döner dönmez sabah saat 06.30'da düzenlediği toplantıyla haftaya sıkı başladı. Yeni bakan, kısa sürede 19 Şubat süreciyle piyasalarda oluşan güvensizlik sonucu sinyal veren ekonominin kurtarıcısı olarak kabul gördü. Derviş'in eliyle verdiği 'selam' ya da 'tamam' anlamındaki güven işaretli fotoğrafı da gazetelerin birinci sayfalarından kurtarılmayı bekleyen halkına gülümsedi. Bakanın, omuzlarına binen ağır yükü hafifletmek için tek bir isteği oldu; destek.

...hediyesi
Necmettin Erbakan'ın Hac ziyaretinden, ikramlarda verilmek üzere 18 bidon zemzemle dönmesi, Faziletliler arasında 'sulu' bir tartışmaya neden oldu. Kimi, "Biz iki bidon getirip sulandırırdık" dedi, kimi ise bundan böyle verilecek yemeklerde zemzem suyunun eksik olmayacağını söyledi. Asıl eleştiri ise Diyanet aracılığıyla hacca gidenlere getirilen zemzem kısıtlamasına Hoca'nın uymaması idi.

...tartışması
Hagi'ye altı maç ceza kararı ile sonuçlanan olaylı Gençlerbirliği maçını 2-1 alan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde karşılaştığı Paris Saint Germain'e de 2-0 yenilerek kötü bir hafta yaşadı. Hakem Erol Ersoy-Hagi tartışması ile gelen moral bozukluğu ve son günlerdeki başarısızlıklar, takımda dört yıldır elde edilen şampiyonluğa karşı Kutsal İttifak oluşturulduğu görüşüne neden oldu.

KAÇA KAÇ?
İngiliz Anne&Bebek dergisinin araştırmasıyla yıllardır inanılan "Çocuk aşkın meyvesi, evliliğin kurtarıcısı" anlayışı boşa çıktı. Buna göre;

Yüzde 80 - Uykusuzluk yüzünden sinirleri harap olan annelerin oranı.

Yüzde 60 - Cinsel istekleri kaybolan annelerin oranı.

Yüzde 90 - Evlilik ve iş yaşantısı bozulan annelerin oranı.

Yüzde 83 - Ağlayan bebeği duymayan babaların oranı.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır