kapat

18.03.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Limasollu
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Modaya Karşı Gelinmez
Maalesef bu haftadan itibaren biz kadınlar mahvolmuş bulunuyoruz.

Çünkü hemen hemen bütün mağazalar yaz kreasyonlarını sergilemeye başladı. Özellikle de şifon elbiseler çok revaçta olacak galiba. Şimdi iki alternatif var. Ya gideceğiz paraları bayılıp o güzelim elbiseleri alacağız ya da iş başa düşecek, şifon kumaşlarımızı alıp dikiş makinalarının başına geçeceğiz. Gördüğünüz gibi almamak gibi bir alternatiften hiç bahsetmiyorum bile. Modadan kaçmak olmaz.

HAYDİ AKM'YE
1921 doğumlu İbrahim Balaban, bir kuş nakışından esinlenerek resim yapmaya başlamış. Tabii daha çok küçük yaşlarındayken. Şimdi ise yılların birikimini Cumhuriyet'e hediye ediyor. Balaban'ın 'Cumhuriyet Aydınlığında 50 Yıl Sergileri' ismini verdiği sergisi 21 Mart'a kadar İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nde.

REJİM BOŞA GİTTİ
Dünya lezzetlerinden hoşlananların bu hafta işi var. Örneğin Ceylan Inter-Continental'da 19 Ğ 25 Mart arasında New Orleans Yemekleri Haftası var. Hilton İstanbul'da 24 Ğ 31 Mart tarihleri arasında Nepal yemekleri sunulacak. Hyatt Regency'de ise 15 Ğ 24 Mart arası Ravioli haftası.

SİNEMA İNDİRİMİ
Sinema bilet fiyatları arttığı için filmleri iyi takip edemiyorsanız, size iyi bir haberim var. http://www.superkupon.com sitesine girip ücretsiz indirim kuponu alabiliyorsunuz. Sonra da Türkiye'de 84 sinema salonu bulunan AFM sinemalarına her seansta öğrenci bileti parası ödeyerek girebiliyorsunuz. Yargıcı, Tansaş, Pizza Hut ve Yataş'ın da aynı sitedeki indirim kuponları nakit yerine geçiyor. Kuponunuzu alıp "Amerikan Sapığı" filminde Christian Bale'i mutlaka görün.

ASLI E. PERKER


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır