kapat

19.03.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Limasollu
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Superbahis
Willkommen Daum
Yeni teknik kadrosuyla İnönü'de ilk maçına çıkan siyah-beyazlılar, Karhan, Bayram ve İbrahim'le 3 puanı buldu. Trabzon'a Ümit'in ikramı penaltıda Hami'nin golü yetmedi

Dere geçerken at değiştirmiş, kafası karışık iki takımın derbisinde tribünler futbolculardan daha heyecanlıydı. Daum basına kapalı yaptığı taktik idmanlardan sonra ileri uçta Bayram'ı Nouma'nın yanına koymuştu.

İlk dakikalarda anlaşıldı ki, iki takımın da kritik bölgesi üçlü defanslarıydı. Tedirgin ve dağınık savunmacılar pozisyon hataları yapıyorlardı. Bunu ilk Gökdeniz fark etti. Orta sahadan çıkardığı toplarla ve bireysel çıkışlarla 5 dakika kadar Beşiktaş defansını zorladı.

Beşiktaş'ın ilk tehlikeli atağı 11. dakikada Ayhan ile geldi; kazanılan serbest vuruş sonuçsuz kaldı. 17. dakikada korneri uzaklaştıran Trabzon defansı herhalde Nesim'in dalıp, ofsaytı bozacağını tahmin etmemişti! Erman topu ceza sahasına gönderince 4 Beşiktaşlı, Nesim ve kaleci Milosevski ile baş başa kaldı; Karhan düzgün bir vuruşla perdeyi açtı: 1-0.

37. dakikada Beşiktaş ceza sahası çizgisi üzerinde bir serbest vuruş kazandı. Ancak serbest vuruş çalışmalarında en yüksek isabeti kaydeden Münch, frikiği bu konudaki en başarısızlardan Bayram'a pas olarak verince pozisyon heba oldu. 40 ile 42. dakikalar arasında topun yere inemeyişi ve oyunun mahalle maçı havasına bürünmesi sakin Daum'u öfkelendirdi.

İlk yarının bitiş düdüğü çaldığında herkes birbirine 45 dakika boyunca sıkıntıdan patladığını itiraf ediyordu...

Daum'un küstürmeye kararlı göründüğü Münch, 54. dakikada bordo-mavililerin sol kanadını dağıttı ve Bayram'a "Al da at" diye topu verdi. Bayram da kırmadı: 2-0.

2-0, Kartal'ı durdurdu
Golden sonrası Beşiktaş açısından ilginçti. Sanki "Bu kadar oynadık, yorulduk. Yeter" havasındaydılar. 60. dakikada Beşiktaş ceza sahasında umutsuz bir mücadeleye girişen Erhan Namlı'ya hiçbir arkadaşı yardıma gitmedi. Ama Ümit, Erhan'ı düşürdü, penaltıyı Hami gole çevirdi: 2-1.

Golden sonra Trabzonspor'un kaçırdığı gol pozisyonlarını izledik. Ama tehlikeleri atlatan Beşiktaş 89'da İbrahim-Bayram ikilisinin hazırladığı pozisyonda İbrahim ile golü buldu: 3-1. Sonuç olarak iki takım da kötüydü.

Nouma'yı merak edenlere şunu söyleyeyim: Galiba Scala'yı özlüyor!

Haşmet Babaoğlu


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır