kapat

19.03.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Limasollu
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Superbahis
Avrupa'nin Efesi
3. periyodu 68-54 önde geçen Ülker, rakibin alan savunmasına karşı 9 dakikada 5 sayı atabildi. Efes'in iki yedeği Mehmet ve Kerem 35, Harun ise 30 sayı üretti

Avrupa Ligi'nde şampiyonluk hedefi ile kurulan iki takımımızın ortaya koyduğu mücadele Türk basketbolu açısından maalesef tatmin edici değildi. Ülker, Efes'in kısalarına baskı yaparak, alışık olduğu oyun düzeninden çıkartmaya ve hızlı hücumlarla birlikte Harun'un bulacağı sayılarla maçı kazanmayı hedeflemişti. Bu hedefine de ilk 3 periyotta ulaştı.

Çünkü Efes Pilsenli oyuncular Ülker'in tuzağına düştüler ve oyun düzenlerini kaybettiler. Ancak bunun neticesinde ortaya çıkan görüntü basketbol adına inanılmaz kötüydü. Harun'un performansı ve Hondlogten'in ilk yarıdaki 18 sayısı dışında ortada hiçbirşey yoktu.

Mahmudi farkı
Bu dönemde Efes Pilsen yediği 68 sayı ve hücumdaki reorganize görüntüsü ile sahada hayalet gibiydi. Taa ki, Efes Pilsen antrenörü Oktay Mahmudi'nin olaya müdahele edip takımını alan savunmasına geçirmesine kadar bu böyle gitti. 4. periyotta başlattığı ve ısrar ettiği alan savunması Mahmudi'nin maçı Efes'e getirmesine yetti. Ayrıca Ülker'den ilk yarıdaki yenilginin rövanşını alıp, play-off eşleşmesinde eşitliği buldu.

Ülker, Harun'un son dakikadaki 10 sayısı ile canlandıysa da, Goljovich'in son saniyede pota altından kaçırdığı basket sonucu belirledi. Efes Pilsenli oyuncuların şapkalarını önüne koyup, düşünme zamanlarının geldiği de dün açık seçik görüldü. Günün diğer maçında B.Kolej, deplasmanda Egepen Altay'ı 106-75 yendi.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır