kapat

19.03.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Limasollu
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Superbahis
Tenis bile oynayamadım
Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Kemal Derviş, Ankara'da kendisini ziyarete gelen Akat'a, "Kayınbiraderinle tenis maçı yapacaktık ama gazetecilerden fırsat olmadı" dedi

Devlet Bakanı Kemal Derviş, dün sabah Ankara Hilton Oteli'nde Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Asaf Savaş Akat'la birlikte kahvaltı yaptı. Derviş, daha sonra Hazine Müsteşarlığı'na geçerek Uluslararası Para Fonu (IMF), Dünya Bankası temsilcileri, Hazine, Merkez Bankası ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) yetkilileriyle çalışmalarda bulundu.

Dün sabah saat 08.30 sularında Ankara Hilton Oteli'ne gelen Prof. Dr. Akat, bir gazetecinin "Sayın Derviş'le çalışmaya mı geldiniz?" sorusuna "Benimle niye çalışsın ki?" diyerek Derviş ile kahvaltı yapmaya geldiğini bildirdi. Akat, kayınpederinin Ankara'da oturduğunu hatırlatarak, onu ziyarete geldiğini belirtirken, bu arada eski arkadaşı Derviş ile de kahvaltıda görüştüğünü vurguladı.

'NEREDE BENDE O ŞANS'
KahvaltIdan sonra otelden ayrılan Prof. Dr. Akat, gazetecilerle sohbetinde Bakan Kemal Derviş'in İstanbul'a geldiği sıralarda kendi evinde kaldığını belirterek, "Benim evimde kaldığı zaman, gece sabaha kadar kapıda bekleyen gazetecileri düşündü. 'Ne yapabilirim?' diye sordu. Daha sonra 'Belki çay verilebilir gazetecilere' dedi. 'Acaba, çocuklara sabaha kadar dışarı çıkmayacağımı söylesem bana inanırlar mı? İnanmazlar herhalde' yorumunda bulundu" diye konuştu.

Prof.Dr. Akat, dün Derviş'in gazetecileri atlatarak tenis oynamaya gidip gitmediğinin sorulması üzerine de, "Ben de sordum bunu, 'Nerede bende o şans' dedi. Gidememiş, zaten benim kayınbiraderimle oynayacaklardı" diye konuştu.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır