kapat

19.03.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Limasollu
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Daum ne yapsın?

Ahmet, 2 sarı karttan yok ve Fazlı yine oynamıyor. Demek ki Daum, Fazlı'yı tutmuyor. Olabilir. Daum en iyiyi bulmaya çalışıyor. Şu aşamada Daum'un görüşlerine saygılı olacağız. Bayram, Nouma'nın yanında çift santrfor. Bu uygulamaya maçın başında herkes şaşırdı. Sonra da Bayram şaşırttı. Koştu, boğuştu, elinde avcunda ne varsa sahaya döktü. Hava toplarında da Nouma'ya katkıda bulundu. Bir gol attı, bir de attırdı. Eh, daha ne yapsın? Beşiktaş'ta iki uzun boylu santrfor vardı. Kanatlardan bol kepçe orta gelseydi, skor farklı olurdu.

Nihat da cezalıydı. Daum sağdaki boşluğunu Karhan'la doldurmuştu. Karhan defansif görevlerde aksamadı, ama atak girişimlerinde etkili değildi. Ama bu kadroda o kulvarı iki yönlü kullanacak bir Allah'ın kulu yok. Daum'a defanstaki dağınıklık, kademe yanlışlıkları, uyum ve de özellikle topu oyuna sokma yönündeki becerisizlikler nedeniyle de tek laf edemem.

Ümit heyecan getirdi!
Erman iyi pas atamaz. Buna değil Daum, kimsenin yapacağı birşey yok. Ümit'in kaptırdığı toplara da müdahale edemez. Ümit'in neden olduğu penaltı, komedinin ötesi. Beşiktaş 2 farkla önde, Trabzon havlu atmış, ama Ümit, "Durun bakalım, tribünlere biraz heyecan gelsin" diyor, ayağındaki topu rakibine veriyor, sonra da yere indiriyor. Tükenen Trabzon biraz diriliyor ve bu bile Beşiktaş'ın kabuğuna çekilmesine yetiyor. Hey gidi koca Beşiktaşım hey! Herhalde Daum da hayret ediyordur.

"Daum'un işi zor" demiştim. Gerçekten zor. Ancak onun gerçekleri görmesine seviniyorum. Ya bir de tersi olsaydı ve Beşiktaş bu maçlarda yapay bir görüntü sergileyip Daum'u yanılgılara sürükleseydi... İşte o zaman gelecek sezonda da bu taraftar saç baş yolardı. Taraftarın Daum mesajı da sanırım ilgili adreslere ulaşmıştır!

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır