kapat

19.03.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Limasollu
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yazarlar
Her şeyi özlemiş
Tarkan "Her şeyini çok özledim" dediği İstanbul'u turlamaya başladı. Dün Boğaz'ı gezen Tarkan "3 ay her şeyin tadını çıkaracağım" dedi

Paristen Türkiye'ye dönüş yapan ünlü sanatçı Tarkan ülkesinden ayrı kaldığı günlerin acısını çıkarıyor. Tarkan dün arabasıyla Boğaz'da turlayarak Ortaköy'de kokoreç yedi. Boğaz turunu atarken kokoreççide yardımcısını indiren ve yarım ekmek kokoreç siparişi veren Tarkan, Türkiye'de her şeyi özlediğini belirtti. Tarkan "3 ay boyunca her şeyin tadını çıkaracağım. Türk yemeklerini çok özledim. İskenderi ise unutamıyorum" dedi.

YENİ KLİP, FARKLI YÖNETMEN
Kısa bir süre için Conrad Otel'de konaklayan sanatçı bir hafta sonra taşınacağı Arnavutköy'deki villasını da ziyaret etti. 550 bin dolara satın aldığı villasının inşaat halindeki içi ile ilgilenen Tarkan çalışanlara çeşitli talimatlar verdi. Sanatçı "İnsan kendi evinde daha rahat oluyor. Evim bitsin bütün gazetecileri davet etmeyi düşünüyorum" dedi.

Yakında yeni albümünün klibi için kamera karşısına geçmeye hazırlanan Tarkan, çok farklı bir yönetmenle çalışacağını belirtti ve "İsmini sürpriz olsun diye saklıyorum" dedi. Tarkan, bir soru üzerine müzik hayatına başladığı zamanlarda çok desteğini gördüğü Sezen Aksu ile görüşmediğini söyledi.

Gülşen YÜKSEL


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır