kapat

19.03.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Limasollu
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bilgisayar sevinci
Kemer Kolej öğrencileri, okulun hediye ettiği bilgisayarlar sayesinde ödevlerini e-mail'le öğretmenlerine gönderecek

Zeynep Mutlu Eğitim Vakfı Kemer Kolej tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen törende, sınıf öğretmenlerine ve 65 öğrenciye bilgisayar dağıtıldı. Okul yönetimi tarafından hediye edilen bilgisayarlar sayesinde, kolejde eğitim gören 139 öğrenciden evinde bilgisayar bulunmayan kimse kalmadı.

Eğitimin 24 saat sürdürülebilmesi amacıyla bu uygulamayı gerçekleştirdiklerini söyleyen Kemer Kolej Müdürü Cem Çağın, "Öğrencilerimiz ödevlerini bilgisiyarda yapacak ve öğretmenleriyle Internet üzerinden sürekli iletişim halinde bulunacak. Teknolojinin etkin kullanılması sayesinde dünyayla iletişim kurma şansına sahip olan çocuklarımız okulun dışında da bilgiyle doğrudan bir şekilde tanışmış olacak" dedi. Törene katılan veliler de okulun uygulamasından büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

ÇOCUKLARIN MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNUYORDU
Bilgisayarlarını Kemer Kolej Müdürü Cem Çağın'ın elinden alan küçük öğrenciler, "Hem ders çalışacağız hem de oyun oynayacağız. Okulda öğrendiklerimizi Internet aracılığıyla pekiştirme şansımız olacak. Okul yönetimine çok teşekkür ediyoruz" diyerek mutluluklarını dile getirdiler.

NEBAHAT KOÇ


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır