kapat

19.03.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Limasollu
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Aktif Dagitim
İntihara kelepce
Polisler, Boğaziçi Köprüsü'nden atlamak isteyen kebapçıyı son anda kolundan yakaladı. Ellerinden kayıp düşmesin diye de korkuluklara kelepçeledi

Boğaziçi Köprüsü'nde intihara kalkışan Nihat Toparslan adlı kebapçı, son anda kurtarıldı. Ancak şanslı kebapçının kurtarılana kadar başına gelmeyen kalmadı! Ekonomik kriz nedeniyle işleri bozulan Nihat Toparslan, piyasaya olan borçlarını ödeyemeyince bunalıma girdi. İntihara karar veren Toparslan, önceki gün öğlen saatlerinde Boğaziçi Köprüsü'nde arabadan atlayıp korkuluklara doğru koştu.

KOMİSER İKNAYA ÇALIŞTI
O sırada otomobiliyle köprüden geçmekte olan Ali Şuayip Yılmaz adlı bir komiser, hemen aracından inip, atlamak üzere olan kebapçının yanına geldi. Komiser Yılmaz, korkuluklardan aşağı sarkan Toparslan'ı lafa tutarken, Köprü Koruma Amirliği'nde çalışan polis memurları yardıma koştu.

YUKARIYA ZOR ÇEKTİLER
Nihat Toparslan'ın bir anlık dalgınlığından faydalanan Komiser Ali Şuayip Yılmaz ve polisler, onu yukarı çekmek istedi. Başaramayınca da düşmesin diye demir korkuluklara kelepçelediler. Daha sonra güçlükle yukarı çıkartılan kebapçı, gözyaşları içinde borcu yüzünden intihara kalkıştığını söyledi.

ÇEKMEDİĞİ EZİYET KALMADI
Toparslan'ın ayağına naylon kemendi geçirmeyi başaran polisler, hep birlikte yukarı çekmeye başladı. Bileklerindeki kelepçe yüzünden büyük acı çeken Toparslan, ayaklarına geçirilen ipin çekilmesi üzerine ikinci acıyı yaşadı. Elleri korkuluklarda, ayakları arkadan havaya kaldırılan Toparslan, iki büklüm oldu. Polisler ve vatandaşlar, kebapçının bir tarafını tutmaya çalışırken, talihsiz adamın beli kırılma noktasına geldi. Birkaç dakika süren çalışmanın ardından Toparslan kurtarıldı.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır