kapat

06.03.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Superbahis
KISA KISA KISA

Tantan şov yaptı
SAPANCA'DA yapılan şöhretler maçında İçişleri Bakanı Sadettin Tantan da forma giydi. Karşılaşmada 2 gol atan Tantan'ın takımı, Oğuz Çetin ve Aykut Kocaman'ın yer aldığı ekibi 10-6 yendi. Mücadeleyi F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Teknik Direktör Mustafa Denizli de takip etti. Denizli ve Yıldırım, bakan Tantan ile bayramlaştı; bir süre sohbet etti.

HAYDAR PINARCI -Sapanca

Shaq-Kobe A.Ş
NBA'DE Los Angeles Lakers, Golden State'I 110-95 yenerken, Shaquille O'Neal 26 sayı, 15 ribaund üretti, Kobe Bryant ise 22 sayı kaydetti. İlk çeyreği 27, ilk yarıyı 25 ve üçüncü çeyreği ise 24 farkla kapatan Lakers, evinde üstüste altıncı galibiyetini aldı. Toplu sonuçlar: Toronto-New York: 98-88, Boston-Charlotte: 97-116, Washington-Utah: 98-118, Detroit-Orlando: 93-84, Indiana-New Jersey: 96-120, Minnesota-Seattle: 119-111, Cleveland-Miami: 79-91.

Türk atletizmi Sarıalp'e ağlıyor
1948'DE Londra'da üç adım atlamada üçüncü olarak, Türkiye'ye atletizmde ilk olimpiyat madalyasını kazandıran Ruhi Sarıalp, yarın toprağa verilecek. Cumartesi günü İzmir'de hayata gözlerini yuman Sarıalp, ABD'de bulunan kızının da yetişebilmesi için son yolculuğuna yarın uğurlanacak. 77 yaşında vefat eden Ruhi Sarıalp, Teşvikiye Camii'nde öğleyin kılınacak cenaze namazından sonra, Edirnekapı Şehitliği'ne defnedilecek.

Şampiyonlardan futbol şöleni
ŞAMPİYONLAR Ligi'nde C ve D gruplarında 5. karşılaşmalar bu gece oynanıyor. C Grubu'nda Bayern Münih, Lyon deplasmanına çıkıyor. Alman ekibine 1 puan yetiyor. Gruptaki diğer maçta ise Arsenal, S.Moskova'yı konuk ediyor. D Grubu'nda ise gruptan çıkması kesin olan Real Madrid, Leeds'i ağırlarken, ilk iki şansını kaybeden Lazio, sahasında Anderlecht'le karşılaşıyor. Tüm maçlar 21.45'ta başlıyor.

Inter'e ağır darbe!
İTALYA Futbol Federasyonu, Recoba'nın sahte AB pasaportuyla oynadığını açıklarken, iki Inter yetkilisinin olaydan sorumlu olduğunu belirtti. Genel Sekreter Ghelfi ve teknik sorumlu Oriali'nin Recoba ile birlikte disiplin komitesine verildiğini bildiren federasyon yetkilileri, bu üç kişinin savunmasının alınmasından sonra kararın verileceğini ifade ettiler. 1999 Eylül'ünde AB statüsünde oynamaya başlayan Recoba, 30 Ocak 2001'de pasaportunun yanlış olması üzerine AB statüsü olmayan oyuncu olmuştu.

Milan dökülüyor
ŞAMPİYONLAR Ligi'nde yarın G.Saray'ın konuğu olacak olan Milan, 8 eksikle İstanbul'a geldi. Milan'da, İtalya Ligi'nde son oynanan Parma maçındafsakatlanan kaleci Abbiati'nin yanı sıra Albertini,fAmbrosini,fCostacurta, Redondo ve Roque Junior ile kart cezalıları Gattusofve Helveg, sarı-kırmızılı takıma karşı formafgiyemeyecek. Çırağan Palece Hotel'de dinlenmeye çekilen Milan bugün saat 19.00'da Ali Sami Yen'de bir idman yapacak

BAHADIR BEYARSLAN


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır