kapat

06.03.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Superbahis
KISA KISA KISA

Belediye başkanının külotlu çorapla şovu
MuhafazakarlIĞI ile tanınan New York Belediye Başkanı Rudolph Giuliani, önceki gece yaptığı "şov"la herkesi şaşırttı. Inner Circle Show'da sahne alan Giuliani, kılıktan kılığa girdi. Önce ağzında purosuyla bir mafya babasını canlandırdı.

Kendisini "Don Giuliani" olarak tanıttı. Ardından kadın kılığına girdi ve siyah külotlu çorap, siyah topuklu ayakkabı, slip-şort ve siyah üzerine sim rengi çizgili bir ceket giydi.

Dans edip şarkı söyleyen Giuliani, başında fötr şapkası ve takma bıyığıyla başarılı bir performans sergiledi. Gecenin bir diğer sürprizi ise seyirciler arasındaki Hillary Clinton'dı. Eski First Leydi, gecede kocası hakkında yapılan esprilere kahkahalarla güldü.

Clinton: ABD'nin ilk siyah başkanıyım
Beyaz Saray'dan ayrıldıktan sonra çalışmalarını sürdüreceği ofisini New York'ta siyahların çoğunlukta bulunduğu Harlem semtinde tutan Amerika eski başkanı Bill Clinton, "Ben Amerika'nın ilk siyah başkanıyım" dedi. California'da, Ulusal Siyah Halklarını Geliştirme Birliği tarafından ödüllendirilen Clinton, töreni sunan ünlü siyah komedyen Chris Tucker'ın Clinton'ın siyahlar arasında çok popüler olduğunu söylemesi üzerine, "Ben de bu yüzden ofisimi Harlem'de tuttum. Ben Amerika'nın ilk siyah başkanıyım" diye konuştu.

Türkler bastırdı, Karases susturuldu
Türkİiye Cumhuriyeti aleyhindeki çirkin saldırılarıyla tanınan Cemalettin Kaplan'ın elebaşısı olan Karasesçiler'in internet adresi www.mustafakemal.de kapatıldı. Anadolu Federe İslam Devleti kurduklarını iddia eden Karasesçiler'in sitesine 1 haftadır giriş yapılamıyor. Sitenin kapatılması için ilk adımı Atatürkçü Düşünce Derneği atmıştı. Dernek, 2 milyon protesto e-maili toplamayı ve bu şikayetleri sitenin servis sunucusuna iletmeyi hedeflemişti. Karasesçiler'in sitesinin kapatılmasına halkın protesto maillerinin neden olduğu söyleniyor.

Fikret AYDEMİR/BRÜKSEL

Kefeni yırttı, taburcu oluyor
30 Ocak'tan beri hastanede tedavi gören Rusya eski lideri Boris Yeltsin'in sağlık durumunun iyileştiği ve taburcu edileceği açıklandı. 1999'un son günü görevini Vladimir Putin'e devrederek emekliye ayrılan Yeltsin'in akciğerlerindeki iltihaplanmanın ortadan kalktığı ifade edildi. Antibiyotik tedavisi gören Yeltsin'in şu anda solunum alıştırmaları yaptığı söyleniyor.

"Toplu mezardan Türkler çıkartıldı"
Çeçenİstan'In başkenti Grozni yakınlarında geçtiğimiz hafta bulunan toplu mezarla ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Toplu mezardan çıkartılan 48 cesedi inceleyen bölge savcısı Vsevolod Chernov, toplu mezardakilerin çoğunun Türkiye'den gelen gönüllü askerler olabileceğine dikkat çekti. Ölenlerin çoğunun Çeçen olmadığını ifade eden Chernov, "Mezardan çıkarttığımız cesetlerin giydikleri kamuflaj elbiseleri ve iç çamaşırları da Türk markasıydı. Bu kişilerin Türkiye'den gelen gönüllüler olduklarını düşünüyorum" diye konuştu.

'Sakallar bakteri yuvası, kes gitsin'
İngİltere'nİn önde gelen süpermarket zinciri Waitrose, iş başvurusunda bulunan birini sakallı olduğu için geri çevirdi. Şirket yöneticileri, John Watson'a (53) sakallarının bakteri yuvası olduğunu söyledi. 28 yıldır sakallı olan Watson, yıllarca bir lokantada ahçılık yaptığını söyledi ve ekledi: Onlar beni işe almamak için bahane uydurdu. Erkek olduğum için işi alamadım. Galiba onlar bayan arıyorlardı.

Şeytan'ı kovmanın 10 yolu açıklandı!
İtalya'nIn Papa'dan sonraki en güçlü piskoposu Dionigi Tettamanzi'nin, Şeytan'dan korunmanın yolunu göstermesi tartışma başlattı. Birçok kişi "Bu yüzyılda böyle hurafelerin gündeme getirilmesi yanlış " diyor. İşte olay emirler: 1. Şeytan'ın varlığını unutma, 2. O'nun baştan çıkarıcı olduğunu hatırla, 3. Akıllıdır. Unutma, 4.fKendine dikkat et, 5. İsa'nın Şeytan üzerindeki zaferine inan, 6. İsa seni zaferine ortak edecektir. Hatırla, 7. Tanrı'nın sözlerini dinle, 8. Alçakgönüllü ol, 9.fDua et, 10. Tanrı'nı sev.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır