kapat

01.03.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Aktif Dagitim
Keyfimden kaçırdım
Olcay Karataş, tatbikat sırasında olayda can veren bayan avukatı sordu. Karataş: "Ona ne oldu anlamadım. Arka koltukların birinde oturuyordu, birden kayboldu"

Show Turizm Şirketi'ne ait otobüsü, Düzce'deki mola yerinden kaçıran Olcay Karataş adlı tiner bağımlısı askere tatbikat yaptırıldı. Karataş, olayda kendisini otobüsten atan ve feci şekilde can veren bayan avukat için "O kadına ne oldu anlayamadım. Arkada oturuyordu, sonra birden kayboldu" dedi.

Gazetecilerin "Pişman mısınız?" şeklindeki bir sorusuna gülerek cevap veren Karataş, şunları söyledi: "Hiç pişman değilim. Değişiklik olsun diye yaptım. Keyfimden kaçırdım. Ancak o bayanı çok merak ediyorum." Jandarmadaki sorgusundan sonra Gümüşova Cumhuriyet Savcılığı'na götürülen Olcay Karataş, tutuklandı. Bayan avukat Jale Toğrul'un meslektaşları Haluk Taşgın ve Celal Olmuş ise acı haberi bir tesadüf sonucu öğrendiklerini söyledi.

ACI TESADÜF
Avukat Taşgın, yakın arkadaşı olan Toğrul'u cep telefonundan aradığını ve karşısına jandarmanın çıktığını belirterek "Jale'nin bir kaza sonucu öldüğünü söyleyince inanamadık. Soluğu Düzce'de aldık" dedi.

Ercan YILDIZ-Bülent AYDOĞDU


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır